Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

КОЈИМ ЗНАКОВИМА УВЕК НЕШТО ФАЛИ? Стално их жуља, а каменчић из ципелице неће да изваде

Веома је тешко да се човек избори са ова три знака.

1637148617_pjimage--38-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

На првом месту Девица.

Префекционисти, са савршеним редом мисли у глави,али увек им нешто смета. Њихова срећа никада није потпуна. И када им све добро иде баш онако како су замислили они ће из предострожности помислити да МОЖДА може да се деси нешто лоше и ето га окидач. Тада креће ексел табела у глави, питагорина теорема када је љубав у питањи и збирка задатака из математике са две непознате када је живот у питању.

Одмах је све накострешено у њивом мозгу и само се усресреде на проблем који се није ни десио а не знамо ни да ли ће се десити а све лепо и проточно стављају у други план, једноставно не примећују.

Прочитајте још: Три хороскопска знака највише троше новац: Да ли сте међу њима?

Рибе

Душе хороскопа, али исто тако поприлично померена примарна перцепција живота и света око њих. Све осећају, разумеју али у стању су да због неких давних ствари из прошлости које су им нанеле бол занемаре садашњи тренутак и будућност и да се као ланцима држе за давну прошлост.

Оне као да помало уживају у својој боли. Чувају је негде дубоко и буквално мали моменат празних мисли оне извуку ту прошлост /бол и "маштају" о њој. Јако добро памте сваки болан моменат и у стању су да се изнова и изнова увек сете и да сваким делићем душе проживљавају исту.

Рак

Можда и најемотивнији хороскопски знак , пун љубави и нежности. Оно што њих поремети у животу је њихова осетљивост. Имају савршен дом, породицу, љубав и нежност.

Довољан је један тмуран дан, само секунд да партнер није показао нежност (зазет је послом, превише ради) Ракови падају у очај! Тада они губе фокус на све лепо и усресреде се на своје мисли и осећаје. Њихова хипер остељивост је оно што им на неки начин загорчава и ремети нормалан живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas