Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Три хороскопска знака највише троше новац: Да ли сте међу њима?

Који знак најлакше тоши паре? Ко никада нема на крају месеца? А ко даје последњи динар за најлепши капут од кашмира? Лав, Стрелац и Близанци су шампиони у трошењу новца!

1636722963_shutterstock_1699803565.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Лав

Апсолутни шампион у трошењу новца. Кренимо редом. Лав зна да заради озбиљан новац. Вредан је и увек се труди да буде још бољи. Међутим, он је неко ко не жали да последње паре да за диван капут од кашмира или за луксузне салонке, иако у плакару има већ 3 пара. Лав је једноставно такав, воли луксуз, воли и уме да троши новац. Такође, зна и да последњи динар потроши у кафани на добру песму, квалитетно вино и на пријатеље.

Стрелац

Вечити тинејдзер и Петар Пан. Он има свој мото који гласи: сада желим све и одмах о последицма ћу ражмишљати сутра! И увек буде тако јер је он Јупитерово дете и срећа га увек на неки чудан начин прати у животу. Такав однос има и према новцу. Задњи динар даје за путовање, за провод са пријатељима. Увек реагује у тренутку, не размишљајући о последицама. Воли да ради, уме да ради и заради новац, али га исто тако олако троши.

Прочитајте још: Ово нисте знали о ДЕВИЦАМА: Превише су опрезне и одмерене, али због једне навике често су НЕСРЕЋНЕ

Близанци

Најлепши осмех астрологије! Шармери који су у комуникацији неприкосновени. Провод у граду са њима је загарантован. Увек им се извуку и последње паре јер их троше на све што им задапне за око. Близанци обожавају да троше новац на шопинг. То може да буде шошинг гардеробе, шопинг за дом или једноставно још један од сто курсева комуникације. Много воле друштво, па им доста паре одлази на "блејање" по кафићима у граду. То је знак који никада нема паре за "црне дане".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas