Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

У МАЈУ победу односе 4 знака: Ован је на трону, Бик добија посао, а Јарцу следи фатални сусрет

Мај ће бити одличан за Ована, Бика, Рака и Шкорпију, док Стрелац, Јарац и Близанци ће проћи веома напето.

1619598891_Depositphotos_202130200_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Вама овај месец доноси успех на пољу каријере и љубави. Када је каријера у питању сада следи промена посла за неке Овнове јер добијају понуде које је тешко одбити. Прихватите их само ако имате баш све информације везано за ту позицију. Такође, следи вам увећање финансија.

Прихватите посао ако имате све информације

Када је љубавни живот у питању ствари се лепо одвијају. Са постојећим партнером имате дивну комуникацију, разумете се и без пуно речи. Слободним Овновима је наглашена интуиција (чему ви нисте баш склони) и одлично је да је послушате када је љубав у питању. Постоји могућност удварања преко посла, сарадника.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Бик

Овај месец је на неки начин ваша прекретница у послу и каријери. Потребно је да радите пуном паром и успех загарантовано следи карјем месеца. Успех у смислу повећања зараде и промене позиције. Емотивни живот за слободне Бикове је наглашен јер сада можете упознати сродну душу.

Бику је овај месец прекретница на послу. Рак исто има шансу да напредује, као и Шкорпије.

Рак

Сада је потребно да заиста гледате само себе! Имате велике шансе да напредујете у каријери али само ако не сумњате у ваше способности и ако имате вере у себе успех је ту! Помоћ од колега и надређених вам следи. Немојте мислити да сте себични. Никоме ништа не дугујете у пословним односима! Слободни Ракови имају предиспозиције да пријетељство прерасте у љубавни однос. Можда неће дуго потрајати али се слободно упустите у тај однос.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Шкорпија

Слободне Шкорпије ће почетком месеца упловити у љубавну везу која ће одмах прећи у заједнички живот. Веза ће бити пуна страсти! У пољу каријере вам предстоји јако успешан месец. Сада је прави моменат да попричате са шефом јер ће те имати његову подршку. Такође, и колеге вас подржавају.

Стрелац

Пуно радите и напета је тамосфера на послу. Не осећате се задовољно. Надређени имају само критике и траже још више од вас а ви се осећате као да немате снаге! Нико немојте имати бурне реакције. Покушајте да одбројите до десет и сачекајте да прође месец мај!

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Ако сте планирали да проширите бизнис или да уложите новац у нешто ново сада није време за то. У пољу љубави може доћи до распараве са партнером јер сте ви јако напети. Разлог је неповољна ситуација на послу. Једини савет је да сачекате да прође мај , после ће све бити много лакше и боље.

Стрелац много ради и треба да броји до 10. Јарац ће имати муке са партнером, а слободни судбински сусрет! Близанце чека промена.

Јарац

Планета Марс је у пољу ваших партнерских односта. Како љубавних тако и пословних. Много је напета атмосфера а ви се осећате као балон који ће сваког момента да пукне! Медитација је нешто што ће вам пријати. Постоји могућност јављања партнера из прошлости са којим прича није завршена. Било би ок да не отварате та врата! Ако сте слободни судбинска љубав вас чека ту иза ћошка. Само се опустите и она вам долази!

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Близанци

Ви се осећате као да лебдите. Немате фокус, доста сањарите и маштате. Услед таквог стања долази до пропуста на послу и можете да очекујете опомене од предпостављених. Како сте раздражљиви имаћете бурне реакције! Покушајте да нађете фокус и да темељно радите посао. Крајем месеца ће Јупитер ући у ваше поље што вам доноси неку врсту " заштите".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas