· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Велика заблуда везана за Ваге је мишљење да су уравнотежени. Они су првенствено колебљиви.

1632476208_Depositphotos_326277824_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ваге владају седмим пољем природног хороскопа које симболише партнерство и брак. Људи рођени у овом знаку смисао живота и сву своју креативност покрећу тек онда када пронађу свога пара, било да се ради о брачном, љубавном или пословном партнеру.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Ваге фрустрира некултура

Велика заблуда везана за њих је управо мишљење да су уравнотежени. Они су првенствено колебљиви, па их дуготрајна неодлучност води у импулсивност којом често шокирају околину.

Утицај Сатурна
Сатурн, планета судбине, представник је коначних одлука и врховног судије. У знаку Ваге је егзалтиран (најјаче дејство), па то овом знаку даје главну карактеристику - правдољубивост.
Живот често проводе у измишљању проблема.

Ваге бескрајно фрустрира свака некултура и несклад на који наиђу. Она је борац за неку своју правду, коју често само она види, па је то током живота уводи у конфликте и фрустрације. Колико ће то бити наглашено и да ли ће ова особа живот провести у измишљању проблема или ће имати таленат за њихово реално уочавање и решавање, зависи од положаја Сатурна и Венере у личном хороскопу.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Склад Сатурна и Венере

Уколико између ове две планете постоји склад, онда пред собом имамо особу великих моћи која својим ауторитетом и осећајем за правду може решавати и најкомпликованије ситуације без икаквог уплитања емоција.

Фото: Пиксабеј

Уколико, пак, супротно, између ове две планете имамо несклад, онда је та “правдољубивост” и даље присутна, али се веза са реалношћу губи, па ови људи могу бити веома напорни за околину јер доносе одлуке уверени у своју исправност.

Естетика
Још једна важна особина Ваге је смисао за естетику и дизајн. Због Венере, природног владара овог знака, ови људи ће бити највеселији на прославама, посебно где има музике и плеса. Такође, све сфере живота које укључују креативност и смисао за лепо биће за њих природно окружење, па их тако у великом броју можемо срести у графичком дизајну, примењеној уметности, као и у модној индустрији.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Вага се тешко покреће

Људи који у свом подзнаку имају Вагу наглашено су колебљиви и неодлучни. Тешко се покрећу, па због тога свуда касне. Веома су педантни и дотерани, финих манира, уравнотеженог гласа.

Тешко се покрећу

На образима могу имати карактеристичне рупице као и аристократску белу пут. Наглашене усне под дејством Венере још једна су карактеристика која обележава овај знак.

Вага тешко проналази животни смисао

Сунце у Ваги нема велику моћ јер је овде у свом паду. То значи, да је основно дејство ове планете у немогућности да се искаже у пуном светлу. Смисао живота као основна симболика Сунца, када се нађе у знаку Ваге, није у стању да дође до изражаја. Због тога, особе рођене у овом знаку тешко проналазе животни смисао док су сами, а то надокнађују кроз партнера. Практично, живе кроз друге људе.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Још један интересантан угао гледања: Сунце је светлост, симбол истине, његова слабост у Ваги описује тежину вечне борбе за правдом која је као таква главна тема сваке судске одлуке.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.