Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОП

Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Велика заблуда везана за Ваге је мишљење да су уравнотежени. Они су првенствено колебљиви.

1632476208_Depositphotos_326277824_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ваге владају седмим пољем природног хороскопа које симболише партнерство и брак. Људи рођени у овом знаку смисао живота и сву своју креативност покрећу тек онда када пронађу свога пара, било да се ради о брачном, љубавном или пословном партнеру.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Ваге фрустрира некултура

Велика заблуда везана за њих је управо мишљење да су уравнотежени. Они су првенствено колебљиви, па их дуготрајна неодлучност води у импулсивност којом често шокирају околину.

Утицај Сатурна
Сатурн, планета судбине, представник је коначних одлука и врховног судије. У знаку Ваге је егзалтиран (најјаче дејство), па то овом знаку даје главну карактеристику - правдољубивост.
Живот често проводе у измишљању проблема.

Ваге бескрајно фрустрира свака некултура и несклад на који наиђу. Она је борац за неку своју правду, коју често само она види, па је то током живота уводи у конфликте и фрустрације. Колико ће то бити наглашено и да ли ће ова особа живот провести у измишљању проблема или ће имати таленат за њихово реално уочавање и решавање, зависи од положаја Сатурна и Венере у личном хороскопу.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Склад Сатурна и Венере

Уколико између ове две планете постоји склад, онда пред собом имамо особу великих моћи која својим ауторитетом и осећајем за правду може решавати и најкомпликованије ситуације без икаквог уплитања емоција.

Фото: Пиксабеј

Уколико, пак, супротно, између ове две планете имамо несклад, онда је та “правдољубивост” и даље присутна, али се веза са реалношћу губи, па ови људи могу бити веома напорни за околину јер доносе одлуке уверени у своју исправност.

Естетика
Још једна важна особина Ваге је смисао за естетику и дизајн. Због Венере, природног владара овог знака, ови људи ће бити највеселији на прославама, посебно где има музике и плеса. Такође, све сфере живота које укључују креативност и смисао за лепо биће за њих природно окружење, па их тако у великом броју можемо срести у графичком дизајну, примењеној уметности, као и у модној индустрији.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Вага се тешко покреће

Људи који у свом подзнаку имају Вагу наглашено су колебљиви и неодлучни. Тешко се покрећу, па због тога свуда касне. Веома су педантни и дотерани, финих манира, уравнотеженог гласа.

Тешко се покрећу

На образима могу имати карактеристичне рупице као и аристократску белу пут. Наглашене усне под дејством Венере још једна су карактеристика која обележава овај знак.

Вага тешко проналази животни смисао

Сунце у Ваги нема велику моћ јер је овде у свом паду. То значи, да је основно дејство ове планете у немогућности да се искаже у пуном светлу. Смисао живота као основна симболика Сунца, када се нађе у знаку Ваге, није у стању да дође до изражаја. Због тога, особе рођене у овом знаку тешко проналазе животни смисао док су сами, а то надокнађују кроз партнера. Практично, живе кроз друге људе.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Још један интересантан угао гледања: Сунце је светлост, симбол истине, његова слабост у Ваги описује тежину вечне борбе за правдом која је као таква главна тема сваке судске одлуке.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas