· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Вага прави грешку, Стрелац мења живот, а ОВАН...

Недељни хороскоп од 13. до 19. јуна доноси многе промене, али и могућност да се заврше послови.

1623420919_depozit.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

У одличној сте форми, али без обзира на то савладавају вас нестрпљење и нервоза. Ваше променљиво расположење није пријатно околини, па су могући ситни сукоби и расправе. Информације које ћете ових дана добити усмеравају ваш професионални развој. Останите концентрисани, а нестабилно расположење лечите физичком активношћу.

Нервозни сте, а добићете информације које ће усмерити ваш професионални развој.

Љубав

Престроги сте према себи, вољеној особи није лако с вама јер исто очекујете и од ње. Ваше провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор би могао да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

БИК

Посао

Морате да пристанете на компромис уколико желите да искористите повољну прилику која вам ових дана стиже. Пролазни застој је могућ, али уколико останете истрајни посао који сада будете отпочели има потенцијал да се у даљој будућности вишеструко исплати. Ипак, будите спремни на то да ће све потрајати јер прави резултати долазе тек у годинама које следе.

Пристајете на компромис.

Љубав

Од партнера не добијате довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте осетљиви, па вам ових дана следи захлађење односа. Потајно, негде у подсвести, још увек чувате неке успомене. Сећање на прошлу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Важне информације не допиру на прави начин до вас, због тога нисте у доброј позицији да сагледате све могућности за коначну одлуку. Превише желите, а нема правих могућности за реализацију - морате нечег да се одрекнете. Вребате сваку прилику како бисте се поново наметнули у радном окружењу. До краја недеље ваш труд може бити награђен.

Касните са информацијама, стиже награда.

Љубав

Добијате шансу да направите за себе мало простора и успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате се да ли је ова веза оно што ви желите. Преокупирани сте другим проблемима па не примећујете да вољена особа, исто као и ви, није задовољна.

Здравље

Малаксалост.

Прочтиајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

РАК

Посао

Право је време да почистите све заостале обавезе јер вас оне ометају и успоравају у раду. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, ових дана вас чека тешка одлука којом се од вас очекују добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, током ове недеље може да се створи шанса за прихватљиво прелазно решење.

Почистите заостале обавезе.

Љубав

Потреба да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на брзоплете потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна. Саветује вам се опрез.

Здравље

Алергије.

ЛАВ

Посао

Ових дана стиже вам понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите, јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Стиже понуда, да ли је добра?

Љубав

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило, а ви сте преценили своје стрпљење. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор средином недеље.
Здравље

Болови у леђима.

ДЕВИЦА

Посао

Многе важне ситуације, које сте у прошлости занемарили, ових дана стижу на решавање. Након прерасподеле задужења стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није ништа обећавала. Обуздајте претерани оптимизам јер када се буде нешто важно одлучивало биће важно да добро промислите и обавезно потражите савет других сарадника.

Стижу заостали проблеми...

Љубав

За вас се неке ствари у партнерском односу подразумевају. Због тога вам може промаћи прилика да вољеној особи пружите више од оног за шта мислите да је довољно за опстајање љубавне везе. Наведите другу страну на разговор, изненадиће вас оно што ћете чути.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ВАГА

Посао

Ове недеље, ваш начин функционисања излази из рутине. Препуни сте креативне енергије па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу - није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Препуни сте креативне енергије, али грешке...

Љубав

Због интензивних пословних ангажмана, своје слободно време ћете проводити радно. То привидно одвајање од партнера доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, крајем недеље је на помолу званично упознавање са особом коју знате из свог пословног окружења.

Здравље

Болови у ушима.

ШКОРПИЈА

Посао

Овај период је, за вас, у знаку правних и бирократских послова. Све око тога ће бити отежано и подложно компликацијама. Добра страна свега је то што ће вам ситни дневни проблеми скренути мисли и ублажити нервозу. Осим тога, постоје шансе да представите неке своје идеје и добијете подршку претпостављених лица и то од оних од којих сте то најмање очекивали.

Бирократија, администрација...

Љубав

Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно, ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље

Чувајте се вируса.

СТРЕЛАЦ

Посао

Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневици. Крајем овог периода бићете у прилици да неком помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, ових дана очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Промене ремете рутину, помоћићете неком

Љубав

Усредсређени сте на себе и свој оптимизам, па вас лоше расположење вољене особе ремети. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

Здравље

Склоност повредама.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лав добија новац, Близанци посао, а Ован нека "накриви капу"

ЈАРАЦ

Посао

Ако сте укључени у неки вид трговине, овај период ће бити стресан за вас. Отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте, али све је још увек само у плановима. Права реализација би била ако бисте конкретно склопили уговор, али на то ћете још чекати. Не губите стрпљење - то што послови не могу да се заврше сада, не значи да су пропали.

Отварају вам се шансе, али...

Љубав

Ваше потребе ових дана захтевају од партнера много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, не можете знати док не пробате.

Здравље

Бронхитис.

ВОДОЛИЈА

Посао

Време је за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите једној организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ипак, без обзира на изазове, не подлежите потреби да нешто ново отпочнете, јер није повољан период за то. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, изазовни аспекти ће проћи безболно.

Истражујте, учите, ништа не почињите.

Љубав

Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице прихватите предлоге вољене особе и више времена проведите са особама које он предложи. Слободни могу упознати необичну особу са којом их чекају добар провод и романтична авантура.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

РИБЕ

Посао

Подвлачите озбиљну црту у свему. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени па вам ових дана следи и званична потврда за то. Крајем недеље могуће су непријатне вести због којих ћете бити веома забринути.

Подвуците црту, цене вас, не брините.

Љубав

Партнер нема разумевања када је у питању ваша незаинтересованост за њега. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње смириће тензију која вас је обузела. Пружите му мало подршке и топлине, чак и ако нисте расположени. Не заборавите да вас он безрезервно чува и воли.

Здравље

Гастритис.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.