· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Љубавни хороскоп за август: ТРИ знака ће се заљубити, а један намучити са ТАШТОМ!

ЉУбавни хороскоп за август овећава вреле тренутке многим знацима.

1627029340_Depositphotos_50520933_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Овај месец је код вас обојен дивном сензуалном енергијим. Они коју су у вези ће дословно уживати. Пуно загрљаја, топлих речи, поновно заљубљивање у постојећег партнера. Слободни Овнови су сколони флерту, дружењу и забави. Просто магнетно привлаче супротни пол. За неке предстоји улазак у дивну везу..

Прочитајте још: Прво танкер који лебди, а онда се на небу појавио и ПЛУТАЈУЋИ ГРАД! (ФОТО)

Бик

Породични односи и уопште стање у кући ће се одразити на ваш љубавни живот, упозорава љубавни хороскоп. Старија женска особа се меша у ваш однос и брак са партнером. Немојте имати бурне реакције јер ће те само погоршати ситуацију и нећете ништа решити.

Бику ће старија жена правити пробелем.

Близанци

Љубав вам пуни батерије и храни мозак и тело. Како сте на пословном плану преотерећени тако вам је љубав сигурна и мирна лука. Разумевање је присутно као и јака и лепа подршка. Слободни ће упознати љубав преко посла или преко колеге са посла.

Рак

Осећате талас јаких емоција и једва чекате да их пренесете на партнера. Јако сте сензуални и осетљиви. Немојте да вас та осетљивост одведе у другу крајност да се због једне "грубе "речи затворите у себе. Напред и јако према партнеру и пренесите му талас љубави.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Лав

Слободни могу да очекују, флерт, дружење, пуно излазака и забаве. Имате вишак енергије и тренутно сте на пола и можете да уђете у везу и не морате. Енергија овог месеца вам прија. За улазак увезу послушајте свој унутрашњу глас. Они који су у вези имаће дивне тренутке са партнером што доводи до још приснијег односа.

Лав ће се заљубити, Девица намучити.

Девица

Тежак инапоран месец је пред вама. У љубави сте на клацкалици. И слободни и заузети имају исту дилему. Да ли наставити однос или да ли се упуштати у однос. Теше енергије ретро планета вам задају муку. Савет је да се овог месеца примирите и да одлике доносите од следећег.

Вага

У љубви ствари иду на боље. Напокон са партнером имате исти циљ и полако али сигурно идете ка том циљу. Вама као дуплом знаку јако је битно да заједно са партнером идете до циља. Слободни нека се припреме за турбулентну везу. Стоји вам удварање од заузете особе.

Шкорпија

Страси су вам јако наглашене. Имате потребу за проширењем породице и дома. Уз леп разговор постижете све што желите. Слободни ће бити у некој врсти вакума. Имате сплет прошлости и будућности. Добро размислите коме дајете шансу тј кога пушате у живот.

Прочитајте још: Руска врачара је у Мионици непогрешиво читала будућност за 10 ДИНАРА, а онда је настао ХАОС у српској вароши

Стрелац

Као и Овнови овај месец вам даје дивну и романтичну енергију. Са партнером "плешете" кроз време. Блискост је велика и то вам даје ветар у леђа. Велика љубав и вели страст је наглашена. Слободни упознају партнера на путовању за које ће се ниодкуда створити услови.

Јарац

Савет за овај месец је да избегавате расправе! Једино тако ће те донекле сачувати мир у кући. Покушајте да разумете разлоге за туђе а не само ваше незадовољство. Свако од нас има своје бриге и проблеме и свако као и ви мисли да је његов проблем највећи. Имајте то на уму пре него што кренете у расправу.

Јарчеви, избегавајте расправе.

Водолија

Са партнером градите мали кинески зид. Предстоји вам јак удар ветра од стране блиске породице. Тај ваш заједнички мир и кинески зид можете очувати само ако сте потпуно искрени са партнером и ако свако од вас изнесе јасно и прецизно мишљење. Када су све карте на столу тада сте јаки и зајдно можете све.

Прочитајте још: Шта доноси пун Месец у ВОДОЛИЈИ? ТРИ знака мењају посао, а Риба у потпуности мења живот

Рибе

Ви овај месец треба само да уживате и да волите. Они који су у вези ће имати савршену комуникацији, савршене планове и сваршену љубав са партнером. Слободни нека очекију праву љубавну магију. Овај месец ће дуго остати урезан у вашим мислима.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.