· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Шта доноси пун Месец у ВОДОЛИЈИ? ТРИ знака мењају посао, а Риба у потпуности мења живот

Овај пун Месец и лудој Водолији је посебан и доноси промене на емотивном нивоу сваког појединца, као и на нивоу целокупног човечанства.

1626778069_pantalonice.png
Фото: Шатер

Ствара промене и тера нас да их покренемо. Ако их сами неприменимо и неусвојимо ту је следећи пун Месец исто у Водолији 22. август. Тај период између ова два пуна Месеца је време које нас посмата и опомиње да су промене на прагу.

Прочитајте још: Руска врачара је у Мионици непогрешиво читала будућност за 10 ДИНАРА, а онда је настао ХАОС у српској вароши

Пун Месец доноси генијална решења

Потребно је да их прихватимо и применимо, јер ако то не урадимо, за време другог пуног Месеца оне ће саме "радити и живети" хтели ми то или не!

Овај пун Месец је генијалан, доноси решења када мислимо да их нема, не воли ограничења, руши табуе! Информације саме долазе до нас, лажи се разоткривају. Од појединца тражи да се ослободи старих навика и схватања и да прихвати нове генијалне и револуционарне идеје. Енергија је јака и тера нас на то.

Нови љубавни почеци

Нови љубавни почеци су на помолу, на нивоу колективне свести људи постају свесни своје унутрашње моћи и слободе и када се та промена свести деси то је точак који је не могуће зауставити. Буђење колективне свести куца на врата! Тражи од нас да одбацимо терет са леђа како би талас промена био лакши. Свако од нас има прилику да сам "зајаше" овај феноменални талас промена.

Позитивне мисли и хуман однос према животу је непоходан! Да видимо како ће се овај пун Месец одразити на знакове хороскопа.

Прочитајте још: "Титаник" је тонуо, а у чамцу број 15 био је СРБИН. Спасила га је капа

Ован

Промене вам се дешавају у кругу пријатеља. Сада ћете видети ко су вам заиста пријатељи, а ко не. Немојте се изненадити ако неког пријатеља сада гледате другим очима. Такође, ствара вам се прилика за нови радни колектив. Тај изазов је нешто што је потребно прихватити!

Бик

Промене у каријери. Савршено време за промену посла, али је потребно да искључите емоције према тренутном послу и да потпуно рационално прихватите нову понуду. Та понуда ће вам отворити нова врата и чека вас феноменалан период!

Прочитајте још: Вилине воде код Рековца лече нероткиње и предсказују будућност (ФОТО)

Близанци

Вама овај пун Месец шапуће да је сада време за нове идеје и за нова учења. Ако желите да завршите давно напуштени фаx или да се дошколујете како би напредовали сада је иделано време зато. Исто важи и за хоби , ако сте га запоставили сада га поново покрените.

Рак

Вама се промена дешава дубоко у вама. Овај Месец тражи од вас да прихватите ту промену која можда сада тренутно изазива страх. Немојте је се плашити дубоко удахните и пустите да вас талас промена поведе!

Лав

Вама овај пун Месец транзитира кроз 7 поље. Доноси вам промену у каријери, али и промене у емотивним везама. Сами бирате да ли ћете од промена направити бајку или пакао! Без страха и сигурно доживљавате бајку!

Прочитајте још: Прво танкер који лебди, а онда се на небу појавио и ПЛУТАЈУЋИ ГРАД! (ФОТО)

Девица

Јаке и велике промене вам куцају на врата! Отворите их и допустите да се десе. Првенствено је наглашен посао. Изненадна понуда ће вас натерати да дате отказ и да прихватите нешто потпуно ново што вам доноси велики успех!

Вага

Вама је наглашено поље деце, спорта и љубави. Ту су поља где ћете давати највише себе. Емоција су вам јаке и наглашене. Потребно је да их усмерите на горе наведена поља.

Шкорпија

Вама се дешавају промене које се односе на дом и на ваш животни пут. Кренимо редом, када је дом у питању или се одлазите из тренутног или купујете нову кућу или стан или улазите у заједницу. Проширење породице је извесно.Мењате свој лични животни пут и крећете потпуно новим стазама и ви правите пут!

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Стрелац

Промене се дешавају умерено. Првенствено се односе на пријатеље, породицу и путовања. Сада је комуникација наглашена и мирним путем и мирним тоном се решава све што је остало недоречено. Овај пун Месец вам доноси изненадно путовање!

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Јарац

Вама је наглашено поље новца и ту очекујете лепо увећање. Такође мењате и своје навике што ће се одразити у промени свакодневних ритуала као и промена начина исхране.

Водолија

Овај пун Месец у вашем знаку вас тера на промене. Урадићете промену физичког изгледа или фризуре и потпуно ћете променити ваш однос према животу. После овог пуног Месеца нико вас више неће посматрати истим очима. Нови живот за вас је спреман.

Прочитаје још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Рибе

Дубоке јако дубоке унутрашње промене или боље речено трансформације у вашем ДНК коду сада се дешавају. Ко змија која скида своју кошуљицу тако и ви. Осећате у свакој пори вашег тела као да се поново рађате. Процес је мало болан али после овог пуног Месеца ваша свест је потуно промењена. Само храбро и напред!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.