· · Komentari: 0
PLANETE

LJubavni horoskop za avgust: TRI znaka će se zaljubiti, a jedan namučiti sa TAŠTOM!

LJUbavni horoskop za avgust ovećava vrele trenutke mnogim znacima.

1627029340_Depositphotos_50520933_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Ovaj mesec je kod vas obojen divnom senzualnom energijim. Oni koju su u vezi će doslovno uživati. Puno zagrljaja, toplih reči, ponovno zaljubljivanje u postojećeg partnera. Slobodni Ovnovi su skoloni flertu, druženju i zabavi. Prosto magnetno privlače suprotni pol. Za neke predstoji ulazak u divnu vezu..

Pročitajte još: Prvo tanker koji lebdi, a onda se na nebu pojavio i PLUTAJUĆI GRAD! (FOTO)

Bik

Porodični odnosi i uopšte stanje u kući će se odraziti na vaš ljubavni život, upozorava ljubavni horoskop. Starija ženska osoba se meša u vaš odnos i brak sa partnerom. Nemojte imati burne reakcije jer će te samo pogoršati situaciju i nećete ništa rešiti.

Biku će starija žena praviti probelem.

Blizanci

LJubav vam puni baterije i hrani mozak i telo. Kako ste na poslovnom planu preoterećeni tako vam je ljubav sigurna i mirna luka. Razumevanje je prisutno kao i jaka i lepa podrška. Slobodni će upoznati ljubav preko posla ili preko kolege sa posla.

Rak

Osećate talas jakih emocija i jedva čekate da ih prenesete na partnera. Jako ste senzualni i osetljivi. Nemojte da vas ta osetljivost odvede u drugu krajnost da se zbog jedne "grube "reči zatvorite u sebe. Napred i jako prema partneru i prenesite mu talas ljubavi.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Lav

Slobodni mogu da očekuju, flert, druženje, puno izlazaka i zabave. Imate višak energije i trenutno ste na pola i možete da uđete u vezu i ne morate. Energija ovog meseca vam prija. Za ulazak uvezu poslušajte svoj unutrašnju glas. Oni koji su u vezi imaće divne trenutke sa partnerom što dovodi do još prisnijeg odnosa.

Lav će se zaljubiti, Devica namučiti.

Devica

Težak inaporan mesec je pred vama. U ljubavi ste na klackalici. I slobodni i zauzeti imaju istu dilemu. Da li nastaviti odnos ili da li se upuštati u odnos. Teše energije retro planeta vam zadaju muku. Savet je da se ovog meseca primirite i da odlike donosite od sledećeg.

Vaga

U ljubvi stvari idu na bolje. Napokon sa partnerom imate isti cilj i polako ali sigurno idete ka tom cilju. Vama kao duplom znaku jako je bitno da zajedno sa partnerom idete do cilja. Slobodni neka se pripreme za turbulentnu vezu. Stoji vam udvaranje od zauzete osobe.

Škorpija

Strasi su vam jako naglašene. Imate potrebu za proširenjem porodice i doma. Uz lep razgovor postižete sve što želite. Slobodni će biti u nekoj vrsti vakuma. Imate splet prošlosti i budućnosti. Dobro razmislite kome dajete šansu tj koga pušate u život.

Pročitajte još: Ruska vračara je u Mionici nepogrešivo čitala budućnost za 10 DINARA, a onda je nastao HAOS u srpskoj varoši

Strelac

Kao i Ovnovi ovaj mesec vam daje divnu i romantičnu energiju. Sa partnerom "plešete" kroz vreme. Bliskost je velika i to vam daje vetar u leđa. Velika ljubav i veli strast je naglašena. Slobodni upoznaju partnera na putovanju za koje će se niodkuda stvoriti uslovi.

Jarac

Savet za ovaj mesec je da izbegavate rasprave! Jedino tako će te donekle sačuvati mir u kući. Pokušajte da razumete razloge za tuđe a ne samo vaše nezadovoljstvo. Svako od nas ima svoje brige i probleme i svako kao i vi misli da je njegov problem najveći. Imajte to na umu pre nego što krenete u raspravu.

Jarčevi, izbegavajte rasprave.

Vodolija

Sa partnerom gradite mali kineski zid. Predstoji vam jak udar vetra od strane bliske porodice. Taj vaš zajednički mir i kineski zid možete očuvati samo ako ste potpuno iskreni sa partnerom i ako svako od vas iznese jasno i precizno mišljenje. Kada su sve karte na stolu tada ste jaki i zajdno možete sve.

Pročitajte još: Šta donosi pun Mesec u VODOLIJI? TRI znaka menjaju posao, a Riba u potpunosti menja život

Ribe

Vi ovaj mesec treba samo da uživate i da volite. Oni koji su u vezi će imati savršenu komunikaciji, savršene planove i svaršenu ljubav sa partnerom. Slobodni neka očekiju pravu ljubavnu magiju. Ovaj mesec će dugo ostati urezan u vašim mislima.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.