Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ хороскоп за JУН 2021! Ово је месец Близанаца, а једном знаку се спрема права ПОМЕТЊА

Астролошка прогноза за сваки хороскопски знак у месецу када све иде на боље!

1621939658_jlo.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен/ Јеннифер Лопез
Oglas

Пред вама је месец пун преокрета, зато се припремите!

Ован- венера 2 јуна укази у знак Рака. Бићете окренути породици и са партнером ћете правити планове око уређења дома. Имате јаку конекцију са партнером и уживате у љубави.

Крајем месеца ће Плутон направити малу пометњу, било би пожељно да немате испаде љубоморе и да добро размислите пре него што нешто кажете.

Бик- у првој половини јуна ће бити несугласица са партнером јер ће вам се погледи и ставови разликовати. Ви ћете желети пошто пото да убедите партнера у ваше мишљење. То може довести до озбиљних свађа. Остатак месеца ће бити мирнији али ћете ви и даље осећати напету енергију.Само одбројите до 10!

Близанци- цео месец ће обележити изванредно разумевање са партнером. Сваки ваш контак био љубавни или комуникациони ће бити као плес по облацима. Лепа енергија, разумевање и љубав вам боје месец јун. Само се опустите и уживајте.

Рак-поћетак месеца ће бити у знаку љубави и подршке. На тај начин ћете партнеру дати ветар у леђа и долази до озбиљних увећања прихода. Имате заједнички циљ око улагања новца. Средина месеца и крај ће донети мале чарке али ви ћете то мудро успети да преокренете у вашу корист.

Лав- месец ће бити обојен изласцима и дружењу са заједничким пријатељима. Уживаћете у дивној атмосфери. Партнер жели промену коју ћете ви у почетку подржати али како време буде одмицало ви ћете почети да мењате мишљње о томе и тада долази до свађе.

Девица- имаћте пријатне и интимне романтичне тренутке. Партнера ћете обасипати нежношћу као и она вас. Имаћете утисак као да сте на самом почетку односа или као да сте се поново заљубили онако ватрено, младалачки.

Други део љубавног хороскопа за јун прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas