Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРС ЈЕ У РАКУ ОД 10. МАЈА ДО 30. ЈУНА: Утицаће на сваки знак, а један ће посебно бити на удару

Како ће овај астролошки период утицати на Ваш знак?

1683797108_shutterstock_2266861579.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Марс улази у Рак 10. маја у 11.02 х и ту ће остати до 30. јуна. Овај водени знак Зодијака је место најслабије позиције Марса, а ево како ће то утицати на све знаке хороскопа.

Ован

Марс је ваша главна планета, па би требало да будете посебно пажљиви према здрављу. Ако осећате да вам уобичајени ритам не одгивара, успорите. Односи са породицом би могли да се драстично погоршају. Није најбоље време за почетак реновирања.

Бик

Снага воље вам слаби, склони сте да одуговлачите, лењи сте да завршите обавезе. Шетња, путовања и нова искуства ће помоћи да се извучете оз ове безвољности. Није најбољи тренутак за доношење важних одлука, ако је могуће - одложите их. Савети партнера нису увек тачни, ослоните се на интуицију.

Близанци

Током овог периода неће вам бити лако да уштедите. Опхрваће вас осећај страха да вам се снови неће никада остварити. Размишљајте колико сте већ постигли, сетите свих својих успеха. Није најбоље време за узимање кредита, а чувајте се и превараната.

Рак

Бићете уморнији него иначе, водите рачуна о здрављу, посебно о глави - могуће су мигрене. С тешко муком одлазите на посао и обављате задатке. Очекујте и непланиране трошкове, било би мудро да донирате макар мање своте новца, како бисте избегли да се у будућности "опростите" од великих. Љубавни односи напети.

Девица

Ништа не планирајте, живите у тренутку! Није погодно време да радите на остварењу раније зацртаних планова. Ово је само привремено, сачекајте повољнији тренутак. Одложите судске спорове. Ако желите да уновчите хоби, онда је боље да то учините касније, на пример, крајем августа.

Вага

Сукоби на послу би могли да ескалирају, а тешко да ћете проблеме решити мирним путем. У љубави вам "не цветају руже", али у периоду Марса у Раку не би требало да доносите никакве судбоносне одлуке. Никако се не препоручује да позајмљујете новац партнеру, ако мислите да вам врати. Унећете још већи раздор у однос.

Шкорпије

Марс је ваша најважнија планета и посебно је битно да водите рачуна о себи, имаћете далеко мање снаге и енергије. У овом периоду ће ваши "непријатељи" бити активни, али успевате да изађете на крај са њима. Смањите унос алкохола и хране, осетљиви су вам органи за варење, желудац и јетра.

Стрелац

Бићете у искушењу да се обратите гатарама, читачима тарот карата од којих ћете очекивати да вам реше животне проблеме. Савет звезда јесте да пратите интуцију, она ће вам открити како треба да се понашате и које одлуке да донесете. Од силне жеље да вам веза успе, све некако "преокренете" и не заврши се добро. Опустите се.

Јарац

Сфера партнерства је на удару Марса. Мораћете да дубље анализирате узроке проблема и несугласица, једино тако ћете доћи до решење и окренути нови лист. Биће свађа, али ћете испливати из незгодног периода. Имаћете моменте када ће вам се чинити да вам ништа не иде од руке, "лек" је да се почастите стварима о којима дуже размишљате.

Водолија

Могућ је пад имунитета, зато немојте да се чудите што се осећате исцрпљено и безвољно. Фали вам енергија. Иако сте склони да стално нешто мењате, сада је мудрије да идете "утабаном стазом". Хипотеке и кредите је боље да одложите за касније. Ако имате дугове, потребан је велики напор да их измирите.

Рибе

Марс вам пада у 5. поље хороскопа, које је одговорно за децу, креативност, образовање, али могући су проблеми и конфликти баш у овим сферама. Имаћете жељу да уложите новац у неке пројекте и потрошите уштеђевину, али вам се то никако не саветује, осим ако није аларманртно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas