· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Марс креће у поход са Сунцем: Прошли пут је напао ЗДРАВЉЕ, шта је следеће?

Нови циклус Марса доноси промене у законодавству и трговини, али и правилима игре.

1633086179_Depositphotos_11120927_S.jpg

Почетак Марсовог циклуса је изузетно значајан. Ова планета влада акцијом, иницијативом, покретом, борбеношћу и самопоуздањем, и зато је важно коју ће област живота "грејати" наредне две године (што, наравно, зависи од личног хороскопа). Овај циклус је одређује фокус интересовања, правац којим се енергија креће, нешто на шта је усмерена пажња, мотивација и акција, како друштва, тако и појединаца.

Прочитајте још: ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Марс и Девица су симбол здравља и хигијене

Претходни циклус започео у септембру 2019. у Девици и управо се завршава. То је у први план донело теме здравља, рада, хигијене, али и свакодневне рутине. Више ништа није исто у тим областима.

Сунце је генерал
Сунце је владар који издаје наређење војсци и полицији и они га извршавају на терену. Као да то није довољно, овом пару се придружује и ретроградни Меркур, тако да егзактну троструку коњункцију имамо 10. октобра.
Нови циклус почиње 8. октобра, када Марс формира коњукцију са Сунцем

Нови циклус почиње 8. октобра у 5х 30 на 15.05 Ваге, када Марс формира коњункцију са Сунцем, а кулминираће крајем 2022. са ретроградним Марсом у Близанцима.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Марс удара на правосуђе

На које ћемо области усмерити највише енергије и где ће се покренути највеће промене?

То је област правосуђа, правда, једнакост, равноправност, социјална правда. Доћи ће до радикалне промене правног система широм света. Судство и законодавство доживеће промене, јер Марс уноси дозу агресије где год се појави. Број судских спорова ће се увећавати. Ломиће се копља око тога шта је праведно, а шта не.

Сукоб мишљења
Сукоб мишљења ће се тешко превазилазити, ићи ће се у правцу јачања поларитета. Биће покушаја да се ублажи конфликт.
Сада су на удару судије, правници, адвокати...

Вага влада разменом, мењаће се правила у области бизниса и трговине. Такође, Вага представља мир, мирење две стране, успостављање баланса, а Марс је војник што увек носи са собом агресивну акцију. Можемо очекивати протесте, борбе, штрајкове. Биће то борба за једнакост, социјалну правду.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Вага влада партнерствима и савезима. То ће донети трзавице у односима, било да су брачни или пословни. Разлике ће постати све веће. Тешко је постићи договор када је Марс у Ваги. Исто тако међународни односи и дипломатија, биће под знаком питања, Марс ће и ту донети напету ситуацију и појачаће конфликт између земаља.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.