Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Mars kreće u pohod sa Suncem: Prošli put je napao ZDRAVLJE, šta je sledeće?

Novi ciklus Marsa donosi promene u zakonodavstvu i trgovini, ali i pravilima igre.

1633086179_Depositphotos_11120927_S.jpg
Oglas

Početak Marsovog ciklusa je izuzetno značajan. Ova planeta vlada akcijom, inicijativom, pokretom, borbenošću i samopouzdanjem, i zato je važno koju će oblast života "grejati" naredne dve godine (što, naravno, zavisi od ličnog horoskopa). Ovaj ciklus je određuje fokus interesovanja, pravac kojim se energija kreće, nešto na šta je usmerena pažnja, motivacija i akcija, kako društva, tako i pojedinaca.

Pročitajte još: OKTOBAR će TRI znaka usrećiti: Strelac će konačno isplivati, a DVA će promeniti posao

Mars i Devica su simbol zdravlja i higijene

Prethodni ciklus započeo u septembru 2019. u Devici i upravo se završava. To je u prvi plan donelo teme zdravlja, rada, higijene, ali i svakodnevne rutine. Više ništa nije isto u tim oblastima.

Sunce je general
Sunce je vladar koji izdaje naređenje vojsci i policiji i oni ga izvršavaju na terenu. Kao da to nije dovoljno, ovom paru se pridružuje i retrogradni Merkur, tako da egzaktnu trostruku konjunkciju imamo 10. oktobra.
Novi ciklus počinje 8. oktobra, kada Mars formira konjukciju sa Suncem

Novi ciklus počinje 8. oktobra u 5h 30 na 15.05 Vage, kada Mars formira konjunkciju sa Suncem, a kulminiraće krajem 2022. sa retrogradnim Marsom u Blizancima.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Mars udara na pravosuđe

Na koje ćemo oblasti usmeriti najviše energije i gde će se pokrenuti najveće promene?

To je oblast pravosuđa, pravda, jednakost, ravnopravnost, socijalna pravda. Doći će do radikalne promene pravnog sistema širom sveta. Sudstvo i zakonodavstvo doživeće promene, jer Mars unosi dozu agresije gde god se pojavi. Broj sudskih sporova će se uvećavati. Lomiće se koplja oko toga šta je pravedno, a šta ne.

Sukob mišljenja
Sukob mišljenja će se teško prevazilaziti, ići će se u pravcu jačanja polariteta. Biće pokušaja da se ublaži konflikt.
Sada su na udaru sudije, pravnici, advokati...

Vaga vlada razmenom, menjaće se pravila u oblasti biznisa i trgovine. Takođe, Vaga predstavlja mir, mirenje dve strane, uspostavljanje balansa, a Mars je vojnik što uvek nosi sa sobom agresivnu akciju. Možemo očekivati proteste, borbe, štrajkove. Biće to borba za jednakost, socijalnu pravdu.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Vaga vlada partnerstvima i savezima. To će doneti trzavice u odnosima, bilo da su bračni ili poslovni. Razlike će postati sve veće. Teško je postići dogovor kada je Mars u Vagi. Isto tako međunarodni odnosi i diplomatija, biće pod znakom pitanja, Mars će i tu doneti napetu situaciju i pojačaće konflikt između zemalja.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju TREĆE OKO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas