Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп за лето: Марс у Лаву доноси ново буктање вируса? Ево какво је његово дејство по ЗНАЦИМА

Крајем наредне недеље, 11. јуна, Марс напушта Рака и улази у знак Лава.

1622796062_universe-782697_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Реч је о важној небеској промени, нарочито ако знамо да је ова планета свој ритам кретања прилично повезала с развојем пандемије и понашањем ковида 19.

Прочитајте још: Шта хороскопским знацима доноси РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР и помрачење Сунца? РИБЕ пролазе НАЈБОЉЕ!

Наиме, сваки пут када је транзитни Марс мењао знак, мењале су се и мере које су доношене у борби против вируса који је покорио свет. Раније смо говорили о томе - пређашњи транзит је најавио општу вакцинацију и попуштање мера. Сада, када смо на прагу новог циклуса, Марс у Лаву доноси следеће:

Земљотреси, непогоде
Осим тога, током јуна Марс формира непријатан квадрат с Ураном и истовремено опозицију са Сатурном. Ово је аспект наглих догађаја, више силе. У првом плану могу бити земљотреси, вулкани или друге природне непогоде.

Шта доноси Марс у Лаву?

До 29. јула ова црвена планета ће се налазити у Лаву, након тога прелази у Девицу. У том интервалу и Јупитер напушта Рибе, враћа се у Водолију. Ово је транзит који упозорава, јер нешто што смо мислили да смо превазишли, поново се враћа. Велика је вероватноћа да то буде управо поновно буђење и буктање вируса, али у овом таласу клиничка слика у први план ставља систем за варење и пробаву.

Поновно буђење вируса?

До тада, током његовог боравка у Лаву (јун и јул), иако вирус слаби, на удару су особе које као последицу прележаног вируса могу имати кардиоваскуларне проблеме. Научници долазе до нових спознаја о томе какве све последице овај вирус изазива. 

Прочитајте још: НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

На удару су сви астролошки знаци, нема заштићених. Ипак, посебан опрез саветујем особама које у свом наталном хороскопу имају наглашен знак Водолије, Бика, Лава и Шкорпије.

Дејство Марса по знацима

Дејство транзитног Марса можете да пратите и по положају наталних поља у свом хороскопу:

Марс увек најављује промене Фото: Депозит

Транзитни Марс у првом наталном пољу: Ово је добар транзит за физичку виталност. Могу се појачати и љубавне везе, али у неким случајевима, ако се догоди повреда, велика је вероватноћа да на удару буду глава и лице.

У другом пољу: Улажете више енергије да зарадите новац, али и да подмирите све трошкове. Постоји претерана потреба за доказивањем јер поистовећујете материјално добро са самопоуздањем и самопоштовањем. Могући су сукоби око власништва.

Марс у трећем пољу

Сузана Бан Фото: В. Д.

У трећем пољу: Превише је идеја и планова, а велико расипање енергије. Ова планета увек доноси вишак енергије која се лако претвара у агресију. Будите опрезни у саобраћају, комуникацији с околином и будите пажљиви на улици.

У четвртом пољу: Увек доноси борбу у кући, тензију с члановима породице. Могуће су штете у дому, а у случају да баш у овом периоду отпочињете неке радове у кући, Марс представља раднике које ћете ангажовати. Наоружајте се стрпљењем.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

У петом пољу: Ово време је веома берићетно за стварање. На располагању вам је више енергије за креативно изражавање кроз активности с младим људима, и децом. Осим тога, расте расположење за романтику и забавне активности.

У шестом пољу: Право је време да се позабавите својим здрављем. Тешко вам је да успоставите хармонију у радном окружењу, па вас овај амбијент може учинити љутитим, фрустрираним и немирним. Опасност од инфекције и повреде.

У седмом пољу: Поље брака и партнерства је под изазовом јер ви, али и ваш партнер, можете показати превише тврдоглавости. Ова енергија је корисна за сарадњу и практично решавање проблема у вези, али уз препирке и борбу.

Прочитајте још: НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

У осмом пољу: Ово је поље сексуалности, па овај транзит изазива скок ове енергије. С друге стране, ово поље представља и туђ новац, тако да Марс на овом месту увек доноси сукобе око неког новца/имовине. Држите се даље од банака.

У деветом пољу: Ентузијазам расте, имате потребу за напретком више него уобичајено. Зову вас авантуре, лако се одлучујете за пут. Избегавајте дискусије и интелектуално надметање, јер све лако прераста у свађу.

У десетом пољу: Борба за сопствени статус и раст амбиција. Ово је повољно време за самозапошљавање или започињање посла у сфери коју Марс представља. Могући су проблеми с властима. Период је неповољан за суд.

У једанаестом пољу: Улажете додатну енергију за опстанак било какве групације којој припадате. С друге стране, једини начин да нешто спроведете у дело јесте управо групни рад. Због тога је овај период за вас нарочито напоран, јер да бисте своје визије спровели у дело, морате да савладате психологију групе.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

У дванаестом пољу: Ово је време када највећи део ваше енергије улажете у приватне ствари и унутрашње промене чији ће се резултати тек у будућности видети. Током ове фазе могу да вас муче несаница и неке хроничне тегобе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas