· · Коментари: 0
АСТРО

Меркур упозорава: Биће свађа! Марс најављује: Откиће се многе ТАЈНЕ!

Меркур је у Ваги до 6. новембра, а то указује на опрез у комуникацији.

1630649343_DepoHoroskop.png
Фото: Депозитфото

Меркур влада комуникацијом. Показује како се опходимо, како разговарамо и какао процесуирамо ствари.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Меркур у Ваги је заводник

Меркур у Ваги је господин човек, који је дипломата и лепо се изражава. Увек све "упакује" па и најгори сценарио се са лепом розе машном на крају чини бајковитим. Увек ће гледати да избегне сукобе.

Меркур у Ваги се односи на комуникацију.

Пошто је Меркур у Ваги то нам говори да ће се односи на комуникацију која ће бити у првом плану. Било која комуникација партнерска (она ће се највише осетити) породична, пословна, пријатељска.

Када причамо о партнерској комуникацији овај "госодин Меркур" се савршено удвара. Можда није обојен сексуланом страшћу, али његово удварање је спектакл. Он тако то добро ради да је особа испред њега немоћна и сигурно "пада" на његово удварање.

Марс стиже 15. септембра

Овом Меркуру у Ваги се 15. септембра придружује Марс који ће такође бити у Ваги. Ето завођења, и то оног од ког клецају колена, у проводу, у кафани на послу ма било где! Тада ће засигурно партнерски односи бити прозвани.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Пошто овај Марс није баш најбољи у Ваги, али засигурно даје велике заводнике, сам крај септембра ће донети или пуно страсти, завођења или пуцање веза и неспоразуме. Јер увек када је нешто превише јако и сексуално често долази до пуцања јер нема златне средине. А опет смо опијени тим завођењем и не можемо да му се одупремо.

Нептун ће открити лажи и преваре

Овом Меркуру и Марсу се у септембру придружује Нептун који ће правити однос са Сунцем. Тада ће доћи до откривања лажи, превара, тајне мисли сваког од нас више нису тајне јер ћемо сви на неки начин "учитавати" мисли особа око нас.

Прочитајте још: Свргнут, па отеран у ЛУДНИЦУ: Принц Ђорђе Карађорђевић и Тито су заједно призивали мртве

За крај септембра би било добро да се сви суздржимо од расправа са надређенима, шефовима, колегама, пријатељима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.