Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР УЛАЗИ У РИБЕ: Спремите се за ПРОМЕНЕ које вам доноси ова ПЛАНЕТА

Меркур, планета комуникације, 23. фебруара улази у Рибе, где ће се задржати до 10. марта.

1708593829_shutterstock_1892251324--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур у Рибама је астролошка позиција Меркура, планете комуникације, размишљања и интелекта, смештена у знаку Риба. Ова позиција комбинује енергију Меркура, која је аналитичка, рационална и брза, с емоционалном, интуитивном и суптилном природом Риба.

 

Интуиција над логиком

Особе с овом позицијом Меркура склоније су ослањању на интуицију и унутрашње осећаје него на чисте логичке закључке. Њихов начин размишљања може бити дубоко интуитиван и суптилан.

Емпатија

Меркур у Рибама доноси са собом висок ниво емпатије и саосећања према другима.

Маштовитост

Ова позиција подстиче маштовитост и креативност у начину размишљања. Особе с Меркуром у Рибама могу имати изражену уметничку црту, па су склони изражавању својих мисли кроз уметност.

Нејасноћа и конфузија

Пошто су Рибе повезане с нејасноћом и конфузијом, Меркур у овом знаку може довести до потешкоћа у јасном изражавању мисли или у прецизној комуникацији. Особе с овом позицијом могу бити склоније забораву или губитку фокуса.

Осетљивост на околину

Меркур у Рибама је осетљив на енергије околине и може лако апсорбовати атмосферу и емоције људи око себе. То може резултирати потребом за повременим повлачењем како би се заштитили од прекомерне стимулације.

Душевна дубина

Ова позиција Меркура често доводи до дубоког размишљања о духовним темама. Особе с Меркуром у Рибама могу бити врло интроспективне и склоне бављењу питањима смисла и сврхе живота.

Меркур у Рибама доноси комбинацију практичности и осећајности, а особе с овом позицијом често имају богат унутарашњи свет и дар за интуитивну комуникацију.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas