Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Млад Месец доноси велику ЗАРАДУ, успех у каријери, али и АФЕРЕ на послу!

Како ће се овај млад Месец одразити на знакове хороскопа?

1633329037_maramasater.png
Фото: Шатер
Oglas

Ован

Вама ће се активирати поље односа како љубавног тако и пословног. Предстоји вам промена у смеру каријере короз нова партнерства и бићете у прилици да одете на карћи пословни пут. За неке следи и љубав преко посла што се односи на слободне Овнове.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Бик

Вама ће енергија бити у правцу новог посла или нових пословних идеја у оквиру тренутног посла. Битно је пре него што се упустите у реализацију да добро проверите све информације јер је Меркур у ретро ходу па може доћи до пропуста или неразумевања.

Бик и Ован налазе нови посао, а Близанци љубав

Близанци

Акценат ће бити на љубави, деци и неким старим љубавима. Кренимо рдон, поједини могу да очекују проширење породице, другима следи нова љубав преко посла или дома (кућни пријатељи, први комшија па преко њега упознајете некога) а поједини могу да очекују повратак старе љубави али са новим "понудама".

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Рак

Вама је пажња усмерена на дом или на помоћ једном родитељу. Помало су напети односи па се може очекивати и понека свађа.... Ракови сада размишљају да унесу неку промену у свој пословни живот па ће им можда доћи идеја или понуда за неки додатни послић. Лав-дефинитивно искористите овај млад Месец за преговоре када је посао у питањи или за нове конструктивне идеје које ће послодавци са дивљењем прихватити.

Девица

Код вас је нерегија усмерена на новац и зараду. Нисте у проблему са њим али се не увећава. Све своје идеје сада изложите или их усмерите ка приватном бизнису. Само сачекајте да прође ретро Меркур како не би дошло до забуне, дотле све детаљно попишите и полако крените у реализацију.

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Вага

Ви сте окреунути миру и хармонији тј сада сте ухватили ту нит и свему приступате другачије. Тај унутрашњи осећај вам прија и ствара вам мир. Шкорпија- све вам је у знаку посла. Нове идеје, нови пертнери . Иделано време за бизнис! Баш је све на вашој страни само се опустите и зароните под тај талас. СРЕЋНО!

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Стрелац

Сада је онај моменат за посао који сте чекали. Без обзира да ли сте у радном односу или немате тренутно посао сада вам долази, преко пријатеља, пословних сарадника (односи се и на људе са којима сте некада радили) кроз краћа путовања, кроз односе са странцима. Јако је важно да верујете у себе и да кренете у авантуру звану бизнис.

Јарац

Посао, каријера, успех и надређени. Сада све долази до вас. Од шефова добијате награду у виду признања у разговору "тет-а-тет". Чак ћете добити и више од две одличне понуде па нећете знати за коју да се одлучите.

Водолија

Усресредите се на усавршавање или дошколвавање. Никако немојте да допустите да вас тај талас прође а да ви не урадите нишат. Ако сада урадите кроз пар месеци ће вам се многоструко исплатити.

Прочитајте још: Са ова ЧЕТИРИ знака се НИКАДА не свађајте, јер ће вас ПОБЕДИТИ

Рибе

Ваших пет минута долази. Сада имате вашу унутрашњу трансформацију и ви сте нова особа. Са новом особом долазе и нове ствари као што је нови посао и то не било какав! Долази нова љубав, нови почеци. Једноставно отварају вам се нова врата!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas