Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Са ова ЧЕТИРИ знака се НИКАДА не свађајте, јер ће вас ПОБЕДИТИ

Један хороскопски знак немојте да лажете јер су детективи у процени !

1632905180_Depositphotos_25675573_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Постоје хороскопски знакови који јако лако увиде да их неко лаже. Неки се служе интуицијом, неки говорм тела, други погледом или једноствано великим животним искуством.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Шкорпија

То је на првом месту интуитиван знак. Њему је оружје интуиција која му помаже у разним животним ситуацијама па тако и у процени да ли их неко лаже.

Шкорпије имају непогрешиву интуицију.

Њима није потребан поглед право у очи или да прате шта саговорник прича. Они се ослоне на своју интуицију и ту су непогрешиви. Оно што је јако битно да се нагласи је да Шкорпија зна да ћете је слагати и пре него што ви помислите да ћете је слагати! Увек је корак испред вас!

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Јарац

Његово оружје је велико животно искуство. Колико год година да Јарац има у њему је све упаковано па и животно искуство. Јарац је хладан и прецизан знак. Код њега нема "боја". Тако и посматра живот поготово саговорника. Његове речи су прецизне, хладне и јасне.

Када вас Јарац прецрта то је заувек.

Јако сконцентрисано прати разговор и ако и најмању нелогичност споменете или урадите он то примети и то је "удица" за коју се хвата и тада је онај са друге стране већ поражен и откривен и онда креће кратко али јасно решетање од Јарца. Неколико јасних замерки, неколико конкретних речи и он је завршио окреће се, одлази и за цео живот вас је прецртао.

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Девица

Чиста, здрава и неприкосновена логика је његово оружје. Код њега не постоји интуиција, читање тела итд. Његова логика је равна савршено изведеној математичкој једначини.

Девица барата цифрама, бројевима и здравом логиком. Ако и најмању нелогичност примети то је то. Сабере 2 и 2 и ако не дају 4 он прекида разговор. Нема апсолутно никаквих бурних речи или реакција. Његова логика каже: он те лаже тј не говори истину ти ту немаш шта да тражиш.

Девица је чиста логика, а Рибе мудрост.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Рибе

Оне у себи на неки начин садрже мудрост свих знакова. Као и код Шкорпије изражена је јака интуиција али поред ње оне користе и говор тела, поглед, начин на који комуницирате... У процени да ли неко лаже оне користе све горе наведено али пресудни моменат је интуиција. Ако и она потврди то је то. 1оо% су у праву!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas