· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ стиже 21. МАРТА, а за ОВА 4 ЗНАКА доноси ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Једном од њих ПРОМЕНИЋЕ ЖИВОТ - чека га вртоглави успон у каријери!

Први млад Месец овог пролећа чека нас 21. марта, а стиже у страственом Овну, наглашавајући нашу жељу да следимо своје инстикте и делујемо у складу са својим жељама

1679235066_shutterstock_1830440771-mlad-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ово је савршен тренутак да поставите неки циљ, и уложите цело своје срце у њега, јер ако постоји нешто у шта је Ован увек сигуран, то је победа! Овакве астро појаве увек утичу на све знаке Зодијака, али на неке више него на остале, а овог пута реч је о следећим знаковима: Овну, Раку, Ваги и Јарцу.

Ево шта могу да очекују:

ОВАН

Ован воли да буде примећен! Чак и ако сте стидљивији и интровертнији Ован који избегава да буде у центру пажње, не можете да не цените осећај да сте цењени и признати због онога што јесте. А овај млад Месец пада у вашој првој кући, кући која дефинише личност и појединца, што значи да ћете наредних дана бити на крову света и даћете бити импресионирани оним што видите на и у себи. Ипак, требало би да урадите нешто што симболизује начин на који се ваш идентитет мења и развија током времена и искуства. Можда нисте иста особа као пре, али то је добра ствар; то значи да сте ризиковали, говорили своју истину и залагали се за нешто у шта верујете. Отворили сте се животу и постали занимљивија и моћнија особа због тога. Можда ћете се у овом периоду осећати преоптерећено и биће вам напорно у неким тренуцима, али запамтите да се ова млад Месец укршта са Марсом - вашом владајућом планетом, наглашавајући значај овог тренутка и све предности за ваш лични развој.

РАК

Овај млад Месец погађа вашу четврту кућу, кућу породичне атмосфере, породице, рођења, утицаја родитеља, предака, што значи да ће на видело испливати све оно што се дешава иза затворених врата, што је било заштићено од радозналих очију. Ово је тренутак када ћете пожелите да имате миран, леп, организован дом у коме можете да се вратите после бзурних времена. Можда ће вас управо период младог Месеца инспирисати да размислите о изнајмљивању стана, раздвајању од родитеља, или чак куповини некретнине ако сте у могућности... Ако то не буду крупне промене, можда ћете просто пожелите да реорганизујете свој животни простор или направите породично окупљање у свом стану.

ВАГА

Период младог Месеца је тренутак када ће се ваши односи променити, могуће је да ћете осетити мотивацију да унапредите свој партнерски однос. Анализираћете ко су главни играчи у вашем животу и какве улоге свако од њих игра. Такође, добро ћете размислити о томе како ви доприносите својим односима и какав утицај имате на њих. Ово би могло да доведе до значајних спознаја, посебно када је реч о томе са ким заправо желите да проведе наредни период у животу. Немојте се плашити да проширите своје хоризонте, чак и ако то значи да ћете пореметити неке досадашње односе и променити перспективу друге особе о вама самима.

ЈАРАЦ

Људи не могу да престану да причају о вама у последње време! А овај млад Месец ће то "подгрејати" јер доноси налет дешавање и енергије у вашу 10. кућу, кућу јавног имиџа. Сасвим је могуће да ћете добити неке вести које ће променити ваш живот или ћете пак успети да сами себи знатно поправите репутације. Ово је тренутак када бисте могли да добијете нека значајна признања, посебно ако сте вољни да учествујете на неком конкурсу, такмичењу или потражите нови посао. Ваше сектор каријере ће бити посебно погођен овим младим Месецом, па будите сигурни да ваш труд неће бити узалудан. Чак би могли да очекујете да до напретка дођете много раније него што сте очекивали! Ви сте Јарац, а када Јарац нешто одлучи, стиже на било који врх који себи зацрта!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.