Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

MOĆAN TRANZIT NA NEBU! Merkur je ušao u znak Bika: Idealno vreme za NEKRETNINE i PREGOVORE

Merkur je ušao u Bika i ostaje u tom znaku do 29. aprila 2022. godine

1649757207_pjimage---2022-04-12T115316.000.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Hajde da vidimo kako će se odraziti na sve horoskopske znake!

Ovan

Vama je naglašena prodaja tj. trgovina. Sada možete da prodate zemlju, nekretninu ili da je kupite. Svaka varijanta vam donosi uspeh. Ako se bavite bilo kojim oblikom pisanja ili komunikacijom sada treba da pregovarata ili da iznesete ideje jer vam je komunikacija i zapažanje odlično i takođe vam donosi uspeh!

Bik

Vama je komunikacija put do uspeha ili do neuspeha. Polako, ovaj tranzit vam donosi jaku komunikaciju , inteligentnu, sve vas zanima, radoznali ste, ali je potrebno da budete pribrani i da ne ulazite lako u raspravu. Ako ovo savladate sledi vam uspeh!

Blizanci

Možete da budete dovedeni u poziciju da rešavate tuđe probleme. Bitno je da realno sagledate stvari i da se ne vodite vašim ličnim mišljenjem. Budite skoncentrisani na poslovne zadatke da vam ne bi nešto promaklo.

Pročitajte još: Venera je u čarobnim Ribama od 5. APRILA DO 2. MAJA: Kako će se PERIOD PUN EMOCIJA odraziti na svaki horoskopski znak?

Rak

Odličan tranzit koji traži od vas brzu reakciju, brzo donošenje odluka. Inspirativni ste, imate ideje i svesni ste da vam je potreban tim. Udružite se sa kolegama ili prijateljima i krenite ka realizaciji biznis plana.

Lav

Naglašena vam je karijera i posao kao i poslovne ponude. Pojedini Lavovi će imati dve ponude za posao. Ono što traži Merkur u Biku je temeljan pristup poslu.

Devica

Vama se aktivira polje obrazovanja i putovanja. Pojedine Device će raditi na svom obrazovanju, edukaciji ili će upisati kurseve a putovanje vam dolazi od nekoga ko je u vašem bližem okruženju. 

Pročitajte još: Pri izboru materijala i postavljanju sistema termoizolacije obavezno obratite pažnu na OVE stvati

Vaga

Sledi vam novac! Novac kroz nasledstvo, prodaju nekretnine ili dobijate nagradu na poslu kroz finasijski bonus . Svakako vam novac pristiže! Srećno!

Škorpija

Polju partnerskih odnosa je naglašeno ali kroz komunikaciju. Lepim rečima možete bukvalno sve postići. Ali ako pustite svoj otrov kroz reči može doći do ozbiljnih i nesagledivih posledica. Vi birate.

Strelac

Vam sledi ponuda posla koji ne treba da odbijete. Ako ste bez posla ovo je fenomenalna ponuda ako ste u radnom odnosu ponudu prihvatite kao dodatni posao jer ima tendenciju da dugo traje što vam donosi dodatna sigurna primanja u narednih par i više godina.

Pročitajte još: Kome APRIL DONOSI PROMENE, sreću, ljubav i zadovoljstvo! Četiri horoskopska znaka će UŽIVATI

Jarac

LJubav! Slobodni ulaze u vezu koja je sigurna i temeljna i koja vam donosi mir i stabilost. Zauzeti dobijaju prinovu. U oba slučaja stvari se dešavaju iznenada!

Vodolija

Sve probleme koje ste imali u porodici sada rešavate. Komunikacija vam je naglašena. 

Ribe

Polje putovanja je naglašeno. U bilo kom trenutku iznenada vi dobijate poziv za putovanja. Ili ćete sami organizovati. Odmor vam je potreban i sada svaki trenutak iskoristite da sebi ugodite.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas