Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ

МУШКА филозофија! Ево какву жене бирају хороскопски знаци: Ован бира романтичну партнерку, Јарац не воли амбициозне даме

Ни мушкарци нису непредвидљиви када је хороскоп у питању...

1645470644_couple-gf79b50fc2_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Мушкарци нису нимало једноставна бића, ма колико да се ови епитети најчешће додељују женама. Од женског рода очекују много, али се њихове жеље и побуде разлику у зависности од тога који су хороскопски знак.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Ево шта сваки знак очекује од жене.

Ован

Ован има јак инстинкт да буде у центру пажње. Он воли разигране жене, али ће такође узети у обзир њихову интелигенцију. Посебно вреднује жене које знају комуницирати и које се не плаше нових контаката. Ован је романтичан и добар љубавник.

Бик

Мушкарци овог знака су доследни и траже практичност у различитим животним ситуацијама. Иако их је понекад тешко завести, у срећној вези Бик ће бранити част и сигурност без компромиса, чак и уласком у физичке туче ако је потребно. Они имају истанчан укус за лепо, посебно одећу и храну и талент за финансије.

Прочитајте још: "Умрећу с ожиљком због Данилове несреће": Наташа Беквалац отворила душу о БИВШИМ МУЖЕВИМА

Близанци

Интелигентан и комуникативан, овај човек у просјеку пролази кроз више предбрачних односа од осталих знакова. Они су заводљиви, али брзо желе промене. Њихове жене увек морају размишљати о новим начинима да их забављају и да им стално буду изазов, што није увек лако.

Рак

Потпуно оријентисан на породичан живот, мушкарац Рак је емотиван и предан свом партнеру. Он има јаку везу са мајком. Често мења своје расположење и врло је опрезан са новцем.

Рак на сличан начин делује при одабиру жене и потребно је неко време за њега да се отвори. Он тражи лепоту у свему што види. Представници овог знака воле лепу одјећу и често постају талентовани кувари и писци.

Лав

Прочитајте још: 15 најчешћих заблуда о ЗДРАВЉУ: Многе ће изненадити сазнање да неки поступци немају никаквог учинка!

Харизматичан и жељан пажње, Лав има огромно поверење у своје способности. Партнери морају схватити његову страст за успехом у животу и морају увек бити спремни да деле комплименте и охрабрују. Најгора ствар коју можете учинити с Лавом је да га игноришете или не примећујете његова постигнућа.

Девица

Практична и логична, Девица често има везе са науком или медицином. Они нису превише отворени у показивању емоција, што не значи да их они немају. Они су срећни када жене показују поштовање њиховог интелекта. Њихова главна слабост је недостатак самопоуздања и они очекују од својих партнера доказ њихове посвећености.

Вага

Вага мушкарац је добар љубавни партнер у вези с много аспеката. Они имају смисао за хумор, знају како привући и њихова енергија никад не буде незапажена. Они ће прво тражити физичку лепоту код жена, па тек онда њихове врлине.

Прочитајте још: Адриана Лима објавила да је ТРУДНА по трећи пут: Ево како је "ПРЕПАЛА" будућег тату (ФОТО/ВИДЕО)

Шкорпија

Мушкарци овог знака лако ће завести жену, без обзира како изгледали. Новац, узбуђење и статус их мотивишу лако. Они желе лојалног партнера. Гласине о незаустављивом сексуалном апетиту су претеране. Ови људи једноставно уживају заједно са својим партнерима.

Стрелац

Мушкарац Стријелац одише оптимизмом и радошћу и увек гледа светлу страну ствари. Као вечно дете, не брине пуно о свом изгледу и неће му сметати ако његов партнер ради исто. Он нема ни делић љубоморе или посесивности и вреднује пре свега слободу и поверење.

Јарац

Мајстор када је у питању пословна каријера, Јарац је интелигентан, успешан и упоран у својим плановима. Иако изненађујуће емотиван, он има потешкоћа да изрази своје осећаје. Јарац ће избјећи жену која дели његове амбиције, страхујући да би то угрозило његову владајућу позицију.

Водолија

Припадници овог знака су стабилни и јаки и желе придонети друштву. Мушкарац Водолија ће тешко разумети супротни пол. Зато они често завршавају са старијим, искуснијим женама које имају разумевања за њихове честе афинитете за сањарењем и тишином. Ако живе у окружењу без притиска, они ће вам узвратити љубав.

Рибе

Најмоћнија карактеристика ових људи је урођена интуитивност, тако да можете очекивати да се разумете чак и када сви остали знаци зодијака окрећу главу од вас. Они су осетљиви и траже особу да их прати у суочавању са свим невољама у животу.

Они су мало заљубљени у себе и очекују да жене чине први корак у удварању. Они су атрактивни, али верни. Али пазите, мушкарац Риба има тенденцију да лаже и буде лицемеран.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas