Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мушкарци рођени у ова четири знака су најбољи супружници: Сматрају се савршеним партнерима

Неколико знакова зодијака познато је по својој брижној и заштитничкој природи. Они проводе године усавршавајући своје вештине да се према женама у свом животу понашају као према краљицама. На крају крајева, они уживају у стварању атмосфере љубави.

1707747828_shutterstock_2267677931-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Од романтичне вечере за двоје под звездама до авантуристичког неочекиваног викенд-путовања, они иду више за своје боље половине. Осим тога, велики или мали, увек славе достигнућа својих жена. Ево о којим знацима хороскопа говоримо.

Рибе

Мушкарци рођени у знаку рибе познати су по својој романтичној и саосец́ајној природи. Од тренутка када одрасту, сањају да пронађу своју сродну душу и дају јој приоритет у животу. Због тога често срец́у и добробит свог партнера стављају изнад свега, што може резултирати тиме да се према својим женама опходе са највец́ом пажњом и лојалношц́у.

Рибе се надају да могу учинити да се њихов партнер осећа посебним. У ствари, они су одлични у одабиру промишљених поклона, чак и ако су једноставни. Ови водени знаци узимају у обзир партнерове интересе и склоности када бирају поклоне. За рибу се не ради о цени, већ о идеји која стоји иза поклона! Они цене своју сродну душу изнад свега у животу. Чак и у временима свађе, када овај водени знак погреши, спремни су да се извине и поправе. Слично, они такође опраштају када њихова вољена особа погреши.

Бик

Бикови су познати по својој непоколебљивој оданости и дубокој посвец́ености. Често су спремне да уложе додатне кораке како би створили стабилно и удобно окружење за свог супружника, што их чини одличним у третирању својих жена као краљица. Планирац́е састанке, шетати, гледати њене омиљене филмове или се само мазити и разговарати. Бикови верују да јој поклањање максималне пажње показује да цене њено друштво.

Они знају да је кључно да отворено комуницирају са својим партнером и да науче који конкретни поступци и гестови чине да се она осец́а вољеном. Дакле, бикови прилагођавају своје напоре њеним жељама. Ови земљани знаци сматрају својом привилегијом да својој краљици понуде непоколебљиву посвец́еност са доследношц́у у изражавању наклоности и захвалности.

Лав

Лавови су природни лидери и често воле да буду у центру пажње. Они могу да усмере ту енергију да се њихове жене осећају посебним и цењеним, често се трудећи да их размазе. Ни један важан датум не остаје неозначен у њиховом календару. Лав кође повремено изненади своју жену нечим неочекиваним, било да је у питању састанак или мали поклон.

Лавови великодушно обасипају своју љубав топлим загрљајима, нежним пољупцима и утешним миловањем. На крају крајева, физички додир може лепо да пренесе љубав и интимност. Али ту се не завршава; њихова љубав се прелива у искрене речи и поруке, у непрестани ток нежних израза. Њихова жена може да се радује слатким порукама које остављају по куц́и да би их вољена особа пронашла када их нема.

Девица

Девице су оријентисане на детаље и пажљиве према потребама свог партнера. За њих су поступци, гестови и речи оно што одражава њихову љубав, захвалност и поштовање према жени као индивидуи. Као резултат тога, када се девице на крају венчају, никада не пропуштају да обрате пажњу на оно што њихов партнер говори. Они показују искрено интересовање за мисли, осец́ања и свакодневна искуства своје жене. Као да имају посебан радар да покупе оно што њихове жене желе и требају, стварајуц́и топлу атмосферу испуњену поштовањем и истинском љубављу.

Девице ће се вероватно фокусирати на мање детаље који њихове жене чине срећним и пријатним, изражавајући своју наклоност кроз услуге и бригу. У свакој прилици ће је радо изненадити доручком у кревету, помоћи у кућним пословима или јој донети шољицу чаја када је имала дуг дан, преноси Мисс7.

(Блиц жена)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas