Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

На ова четири знака ће највише утицати ПУН МЕСЕЦ 31. августа: Кога чека емоционални тобоган

Пун Плави Месец који достиже врхунац 31. августа. у 2:36 у духовним Рибама се фокусира на повезивање нашег срца и ума. Енергија Риба често подстиче хиперидеалистички начин размишљања, али присуство Сатурна ће већину нас задржати на земљи

1693389158_shutterstock_682872205.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Завршавајући сваки лунарни циклус, пун месец  је време за ослобађање, емоционалну рефлексију и манифестацију. Међутим, људи који су посебно погођени овом лунацијом могу бити понесени фантазијом, што би им отежало постизање својих циљева.

Ово такође није типичан пун месец. Не само да је Супер Месец, већ се назива и Плави Месец јер је то други пун Месец у једном месецу (први је био 1. августа).

Емоционални утицај и трансформативни потенцијал могу се осетити ван граница. Док је чување вере важна лекција под овом лунацијом, неки људи ће научити вредност граница.

Рибе су знак снова, фантазије и подсвести, а њихова енергија нас обично подстиче да се ослободимо ограничења која смо сами себи наметнули. Али неколико одабраних хороскопских знакова на које ова лунација највише утиче научиће како дисциплина и суздржаност могу и њима користити.

Због Сатурна је овај пун Месец тренутак за проверу стварности за нас. Сатурнов утицај ће нам показати где смо били превише неутемељени.

Иако ћемо сви осетити емоционални притисак ове лунације, овај јединствени пун Месец је посебно деликатан за неколицину одабраних. У наставку сазнајте да ли сте један од хороскопских знакова на које ће највише утицати пун Месец у Рибама 31. августа.

Рибе

Овај ретки пун Месец ће вам мало подићи самопоуздање. Ово је сјајан тренутак да изазовете себе: можете ли одвојити своју праву природу од очекивања других људи? Можете ли подржати слабе границе и преузети одговорност за своје поступке? Схватате да морате бити стрпљивији према себи када ваши најбољи напори не успеју први пут. Сваки унутрашњи рад који сада радите помоћи ће вам да стекнете већу контролу над својом будућношћу.

Бик

Време је да филтрирате листу пријатеља. Ово је лунација пуна наде за вас; време је да се ослободите својих самонаметнутих ограничења и манифестујете своје најекстравагантније циљеве. Велика прекретница би могла бити иза угла. Ипак, посебно пазите са ким се окружујете. Посебно ћете бити осетљиви када су у питању друштвене мреже јер ћете разумети ко вас заиста подржава, а ко не. Одређени "пријатељи" само желе да умање ваш успех и достигнућа.

Лав

Овај Месец би могао бити емоционални тобоган за вас док вршите духовни и ментални инвентар. Могло би доћи до великих потреса, посебно када су у питању ваша интимна партнерства и финансије. Можда схвате да морате да прихватите одговорност за одређену финансијску ствар коју сте превидели или избегли. Можда је добар тренутак да прегледате своје инвестиције и фискалне циљеве.

Девица

Можда ћете приметити напетост у вашим односима. Узмите овај пун Месец као подсетник да останете јаки док радите кроз сукобе и свађе. Бићете хипер-свесни неравнотеже, неиспуњених очекивања и неизречених осећања која вребају испод површине. Ваш аналитички ум је често снага, али овде може стати на пут вашем напретку. Било да отпуштате негативне међуљудске навике или напуштате односе који вам више не служе, ослоните се на овај тренутак јасноће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas