· · Коментари: 0

НАЈОПАСНИЈЕ ЖЕНЕ ЗОДИЈАКА: Уколико их повредите вратиће вам истом мером

Оне су у стању да смисле оригиналну и окрутну освету

1678808906_horoskopski-zanci.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Колико год да их неко уједе за срце, поједине жене ће прећи преко тога, док друге немају никакав проблем да особу која их је повредила преселе у прошлост.

Оне су прави тајфуни који носе све пред собом кад се њихова друга половина не понаша онако како су оне замислиле. Прави су професионалци да осмисле прилично оригиналну и често окрутну казну, најчешће из разлога да он добро запамти своју грешку и да убудуће не треба ни да помисли на нешто тако, а камоли да понови.

Лав

Лавица је жена крајности, ако те воли, обожаваће те без остатка, а ако не, мрзеће те из дна душе. Иако је за јавност јака, готово недодирљива и ауторитативна, она се у загрљају свог мушкарца претвара у умиљато маче. Њој су у љубавном односу врло битне 2 ствари, да буде већи ауторитет партнеру него он њој и да се фантастично слажу у сексу, јер је изузетно чулна особа. Уколико су ти услови испуњени, нема препрека за њену срећу и емотивну испуњеност.

Наравно, њен мушкарац мора да јој се свакодневно диви и што ћешће говори да је једна једина и непоновљива, право ремек дело. Поред тога, пожељно је да је она и интелектуално надмоћнија.

Шкорпија

Она је фемме фатале у самом смислу те речи, биће са невероватном маштом и још отровнијим језиком. Њу не занимају слабићи нити просек у било ком облику, она од живота жели да узме само оно најбоље! Прво по чему ћете је приметити и заувек памтити јесу њене очи. Заправо, поглед који хипнотише и којим мами ”жртву ” да моментално пожели да постане њен плен, пише цицимици.цом. Али не може то тек тако, јер она бира мушкарца који јој парира у свему, или можда чак оног који је још јачи од ње, уколико је то могуће. Мушкарац свестан себе, са којима може да ужива у високоинтелектуалним разговорима и необичној љубавној игри у кревету је оно што јој храни срце и душу. Она се уопште не стиди да покаже своја најдубља осећања и открије најскривеније жеље оном кога воли, јер њу ни не занима цео свет већ само микрокосмос који је изградила за себе и партнера. Међутим, ако случајно покуша да је надвлада или је спута, биће санкционисан. Можда не одмах, али Шкорпија има изузетну меморију и зна да је освета најбоља кад се служи хладна па ће стрпљиво чекати прави моменат. Веома је посесивна и љубоморна тако да њеном мушкарцу не би требало да падне на памет ни да погледа другу жену, а камоли помисли нешто друго, јер она сматра да треба буде апсолутна власница срца оног кога воли. Изузетно је интуитивна и у стању је да из сваког ишчачка најскривеније делове душе, готово као да има скривене моћи.

Стрелац

Жени Стрелцу уопште није тешко да заведе било ког мушкарца, али она не игра на карту свог неоспорно актрактивног изгледа већ их излуђује својим умом. Пустоловна, увек расположена да испроба нешто необично, невероватног темперамента, сан је сваког мушкарца.

Она у проналажењу оног правог може да уђе у сијасет веза, које ће се најчешће завршавати бурно управо због њеног наглашеног темперамента и способности да свакоме напипа слабу тачку и онда га уједе. За неког мушкарца жена Стелац може бити савршен и лепо упакован дар од Бога, али он изузетно мора да води рачуна о свом понашању, јер ће му се у супротном све обити о главу. Изузетно је нестрпљива, па уколико њен драги одуговлачи са нечим а она би сад и одмах све, на њега ће сасути читаву бујицу љутитих и за једну даму нимало прикладних речи. Иако се можда неће радити о некој крупној грешци, када је обузме бес она губи контролу над собом и уме да вређа другу страну до изнемоглости. Ако је њена друга половина у било чему успешнија од ње, учиниће све да му тај успех изађе на нос јер је прави мајстор за стварање непријатних ситуација ни из чега. Није потребно да осети да је било којим својим гестом правите љубоморном, она ће од најмање ситнице направити драму ако уврти себи у главу да је нечим угрожена. Она је та која ће да поломи сервис за ручавање који вам је поклонила ваша бака пред забезекнутом родбином само зато што јој нисте похвалили предјело или да вам проспе пиће у лице у препуном ресторану, остављајући вас у чуду а два сата касније направиће се као да се није десило ништа и умиљаваће вам се попут девојчице.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.