· · Коментара: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 17. октобра: Девица и Лав напредују, Шкорпија је на прекретници

Недељни хороскоп упозорава Јарца да се чува агресивних испада.

1633781257_MesecDezit.png
Фото: Депозитфото

Ован

Посао

Самопоуздање је на врхунцу, па је прави тренутак да изразите своје идеје. У комуникацији сте брзи и виспрени. Финансијска питања вас оптерећују, али и у тој сфери је прави моменат да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете успоставити дугорочну стабилност. Позитивне вести стижу од званичних лица, али вама као да нешто још увек недостаје.

Изразите идеје, званичници вас подржавају

Љубав

Време је за улепшавање, мада, из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

Здравље

Болови у леђима.

Бик

Посао

Стижу вам признање и подршка од особа које су вам надређене. Уколико ових дана кренете на пут, провод и добро расположење су извесни, нарочито ако сте окружени људима с којима сте пословно повезани. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, а које вам могу пословно користити. Духовно сте уздигнути па у живот привлачите истомишљенике.

Стижу вам признања од надређених

Љубав

Повољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају велику активност и динамику у односу с партнером. Некима ће овај период донети понуду трајног договора, озбиљности везе, чак и брака. Осим тога, могуће је заједничко путовање.

Здравље

Чувајте плућа.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Близанци

Посао

Током овог периода пуни сте енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, као знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Пуни сте енергије и самопоуздања

Љубав

У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи, окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље

Алергије.

Рак

Посао

Ово је добар период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате пазити да их својом импулсивношћу не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације, пазите коме се поверавате.

Пазите коме и шта причате!

Љубав

Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете касније тешко превазићи.

Здравље

Чувајте се повреда.

Лав

Посао

Сјајан период за финансије али и за сваку врсту протежирања која стиже од моћних људи. Некима ће овај период донети унапређење или нови ангажман којим ће бити поносни. Ипак, без обзира на повољне транзите, претерано размишљање повећава неверицу, а то може допринети да у пресудном тренутку направите погрешан избор и тиме све пропустите. Послушајте интуицију.

Одличан период за унапређење

Љубав

Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани, упозорава недељни хороскоп.
Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Девица

Посао

Из иностранства се могу појавити важни људи од којих добијате прилику за напредовање у каријери. Можда ће вам се учинити да је то прекрупан залогај за вас, али нека вас тај осећај не омете. Пред вама је прилика да надоградите већ постојеће вештине којима ћете, у будућности, знатно променити полазну степеницу с које наступате када пословно преговарате.

Напредоваћете у каријери, само смирено.

Љубав

Емотивна и породична питања вас сувишно оптерећују. Осетљиви сте на променљиву атмосферу у блиском окружењу па то може произвести краткотрајну напетост. До краја недеље емоционална тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву пажњу усмерите на посао и каријеру.

Здравље

Главобоља.

Вага

Посао

Ваша креативност добија подстицај. Можете се више заинтересовати за уметничке активности и идеје одмах практично реализовати. Поред тога, ово је период када можете да очекујете побољшање финансија. Ипак, поред повећања прихода, расту вам и потребе па су извесни значајни трошкови. Нема разлога за бригу, новац који ових дана потрошите, брзо ћете надокнадити.

Кретивни сте, али много трошите поново...

Љубав

Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду, истиче недељни хороскоп. Међутим, колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумња и брига навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајном, платонском, љубавном заносу с особом с којом је веза неостварива.

Здравље

Будите умерени с храном.

Шкорпија

Посао

Укључени сте у ангажмане са сарадницима. Ово, вероватно, подразумева значајније финансијске трансакције. Залеђину вам обезбеђују надређена лица, али то вама није довољна гаранција. Осећате се као да сте на важној прекретници па се плашите сваког потеза. Превише сте напети, од претеране бриге блокирате и оно што вам је дато да с лакоћом завршите.

Осећате да сте на великој животној прекретници

Љубав

Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Стрелац

Посао

Имате жељу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Чувајте се шретеривања, брину вас паре.

Љубав

Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље

Малаксалост.

Јарац

Посао

У периоду сте у коме је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вашу психу, па и то може да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони.

Избегавајте агресивне нападе, будите пажљиви и чувајте се повреда

Љубав

Имате потребу да се сједините с вољеном особом. Слободнима предстоји прилика за интересантно познанство, док заузетима успостављање дубљег и динамичнијег односа у партнерству. Добро расположење може бити накратко пољуљано непријатношћу које долази од пријатеља.

Здравље

Припазите на исхрану.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Водолија

Посао

Радна задужења се повећавају, добијате све више посла, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу сутрашњицу, обећава недељни хороскоп.

Добијате све више посла, реорганизујте се.

Љубав

Изложени сте нападима са свих страна па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које ће раскид бити једино решење. Повуците се на време.

Здравље

Несаница.

Рибе

Посао

Муче вас професионалне бриге. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Свакако, ово је добар период за успостављање нових односа и побољшање односа с јавношћу, било да се ради о радном окружењу или људима којима је задатак да вас оцењују. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми.

Привлачи вас особа која је укључена у закулисне радње. Оптерећени сте послом.

Љубав

У потпуности сте усмерени на професионалне активности па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима је и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и краткотрајна платонска авантура, најављује недељни хороскоп.

Здравље

Зубобоља.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.