Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 23. новембра: РАК добија прилику, ЛАВ нека ћути, а Јарац нека се сакрије

Недељни хороскоп најављује тешку недељу, много посла, али и пријатних изненађења.

1636786862_shutterstock_770405128.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Ован

Посао

Чак и за најмању зараду морате добро да се помучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек опстају.

Само радом можете нешто да постигнете.

Љубав

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време посветили себи, далеко од свих, па и од најближих.

Здравље

Будите опрезни с лековима.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Бик

Посао

Изненађујуће вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји али кроз болан компромис.

Изненађујуће вести ће вам помутити памет!

Љубав

Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас надвлада нереална машта. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас уважава. Припазите да ваша благонаклоност не зазвучи као да имате задње намере.

Здравље

Главобоља.

Близанци

Посао

Стиже значајан финансијски добитак, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о новчаним комбинацијама, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, па чак и у ситуацијама које вам могу деловати безазлене.

Стижу паре, али и трошкови.

Љубав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Рак

Посао

Спремите се на важне одлуке. Није време за оклевање, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно све што сада будете покренули поседује потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете.

Не губит евреме - доносите одлуку!

Љубав

Дошли сте до тачке када је потребно да сагледате свој љубавни живот. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш партнерски статус променити.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Лав

Посао

Због привидно доброг расположења губите слику о реалним могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и биће оптерећено неочекиваним препрекама.

Ништа не почињите, све ће бити траљаво

Љубав

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље

Проблеми с плућима.

Девица

Посао

Оптерећени сте мноштвом обавеза које вам, ових дана, не пријају. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Одлуке морате доносити самостално, на време се дистанцирајте од спољашњих утицаја јер вам у овом периоду нису од користи.

Оптерећени сте обавезама, пазите се.

Љубав

Усмерени сте на једну ситуацију која се одвија у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема, па због тога двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Вага

Посао

Успевате да избегнете контакте са особама које вас оптерећују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете, ипак, бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао, ових дана вас све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Немате стрљења, али боље је да трпите...

Љубав

Паралелно с напетом атмосфером која осликава ваш професионални живот, и емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете с правдањем. У фази сте потпуног емотивног неразумевања.

Здравље

Несаница.

Шкорпија

Посао

Усмерени сте на неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се дефинишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Потребна вам је пауза, притискаће вас сви.

Љубав

Потребна вам је пауза, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може значити чак и прекид везе.

Здравље

Пробавне сметње.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Стрелац

Посао

Оптерећени сте темпом који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све ово у изгледу су и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди јер нисте свемогући.

Оптерећени сте темпом са свих страна, али...

Љубав

На овом плану стижу узбуђења али и стресови. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Алергије.

Јарац

Посао

Предстоје вам проблеми са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу без обзира на то колико сте у праву.

Предстоје проблеми са сарадницима.

Љубав

Све више размишљате о особи која ни на који начин није за вас. Боље је да се суздржите јер није повољан период за било какве закулисне радње, бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују љубавни живот.

Здравље

Гастритис.

Водолија

Посао

Ово су дани када вам се отвара могућност да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ни са чим не оптерећују. Посао неће побећи, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и да на то ставите тачку.

Дајте себи одушка, побегните с посла

Љубав

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: Први хороскоп за 2022. годину: Свет ће бити непрепознатљив, Шкорпија ће устати, а један знак променити живот

Рибе

Посао

Предстоје вам повољне вести везане за неки посао из прошлости. Информација стиже од особе с којом сте пословно повезани. Ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како не бисте, на крају, били оштећени.

Одличне вести из прошлости данас ће вам помоћи у каријери.

Љубав

Ако дозволите себи да своју нервозу и напетост емитујете на партнера, постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам иако реални проблеми и даље остају нерашчишћени.

Здравље

Костобоља.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas