Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Први хороскоп за 2022. годину: Свет ће бити непрепознатљив, Шкорпија ће устати, а један знак променити живот

Астролози предвиђају да ће 2022. године протећи у знаку промена, трансформације и амбиције.

1632299237_Depositphotos_462263128_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Хороскоп за 2022. годину може да буде добра смерница за планирање наредних месеци, јер ће наредна година донети промене на свим пољима.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

У 2022. години ће уследити трансформација

Према предвиђањима астролога 2022. година ће бити изузетно бременита догађајима и променама. Тачније, промене ће почети већ крајем године и наставиће се наредне године. Огромна трансформација очекује човечанство, а већ првих неколико недеља догодиће се околности после којих ће бити јасно да 2022. година неће бити као остале.

Брига о породици
Породице ће бити угрожене, јер су многи последње две године провели у кући и угрозили своју егзистенцију.

Многи ће 2022. године морати да донесу изузетно важне одлуке које ће им у потпуности променити живот. Непријатне околности ће их натерати да коначно донесу одлуке, али нема разлога за страх од онога што следи. И најгора времена доносе нешто добро.

Предвиђања астролога за 2022. годину

Нова 2022. ће донети бројне могућности, а амбиција ће бити главни мотив читаве године.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

После турбулентних, несигурних и тешких (2020. и 2021.) година људи ће се коначно сконцентрисати на посао. Многи крахови ће се догодити веч почетком године и многи ће почети да преузимају одговорност за свој живот. Сваки дан ће бити све тежи, али многи ће бити задовољни собом и својим одлукама.

Амбиција ће вући напред, а изазов лај мотив

Изазов је дуги лајт-мотив 2022. године. Не покушавајте да радите ствари за које нисте способни. Амбиција ће терати људе напред, али улазите у послове за које сте способни, јер ће бити много грешака.

Нова идеологија?
Астролози најављују нову иделогију. Није сигурно да ће нова идеологија бити позитивна, већ нови покушај контроле људи.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Прилагођавање и учење

Година ће донети успех само онима који су спремни да уче и да се прилагођавају. Научите нови посао, нове вештине, отворите се за нова знања, страни језик. Ко се брзо прилагоди тај ће успети у наредној години.

Усамљени имају шансу да нађу љубав живота

Већ на почетку године треба направити стратегију. Ко закасни више неће моћи да "ухвати копћшу" са светом.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Година промена

Револуционарна технологија
Астролози предвиђају велику технолошку револуцију. Многа знања ће угледати светло дана, нови проналасци, а неке ће бити везане за енергију.

Година ће бити брза и револуционарна. Промене ће се раширити у свим сегментима живота и широм планете. Свако ће морати да пружи све од себе да би ухватио везу за будућим светом. Људи морају да буду одговорни за своје поступке и понашање, не смеју да себе доводе у опасност и залећу се за погрешним идејама које им могу довести живот у егзистенцију.

Ован

Од почетка године Ован ће бити под ударом ватре. Неће бити времена за одмор од много обавеза. На почетку ће све деловати да се распало и Ован ће морати много да ради да поново поврати контролу над својим животом. Тек у јулу ће моћи да се одмори и успостави контролу.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Бик

Бик мора да искористи прилику и почне да зарађује од хобија. Мора да буде отворен и креативан.

Близанци

Астролози верују да Близанци који ове године буду храбри на крају године могу задовољно да трљају руке. После лоших искустава Близанци морају да крену даље и могу све што желе.

Рак

Највежи изазов за Рака биће да прихвати промене које година доноси. Мора да се спреми за трансформацију, јер ће неке промене бити добре, а друге лоше. Ако верује интуицији све ће бити добро.

Лав

Биће то добра година за Лава. Нека буде храбар и повлачи неустрашиве потезе. Нека износи идеје, учествује у свему. Ако не искористи 2022. годину Лав ће се горко покајати, јер може да добије све што жели.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Девица

Тхе мост импортант тхинг то ремембер фор Вирго ин 2022 ис то царе абоут гоод усе оф алл хер стренгтхс. Тимес аре тоугх, бут схе стилл цан финд оут wхат схе ис абле то до. Вирго схоулд релy он фамилy анд фриендс иф схе wантс то гет уп афтер превиоус дефеатс. Ат тхе енд оф тхе yеар Вирго цан еxпецт то реализе ат леаст парт оф хер дреамс.

Вага

Годишњи хороскоп за 2022. годину Вагама предвиђа успех, већи него икада. Вага треба да одмара и размишља, а онда крене у акцију. Научите нову вештину или прихватите нови посао.

Шкорпија

Шкорпија је имала тешку 2021. годину и сада ће се буквално подићи са дна. Нове вештине, нов посао. Трансформација мора да захвати Шкорпију ако планира да "остане у игри".

Прочитајте још: Најгори мужеви хороскопа: Један је ЦИЦИЈА, други ШВАЛЕР, а трећи је ЛЕНШТИНА!

Стрелац

Стрелац ће бити баш заузет, јер годишњи хороскоп за 2022. годину каже ће добити прилику да реши заостале проблеме који су га мучили. Овај знак има природну снагу коју мора да искористи.

Јарац

Хоросцопе фор 2022 предицтс тхат wорк етхиц wилл бе верy импортант то Цаприцорн. Унфортунателy, ит wилл инволве мултипле дисадвантагес. Цаприцорн wилл бе форцед то фигхт манy баттлес он тхе роад то суццесс. Ин 2022, хе схоулд фоцус хис еффортс он персонал девелопмент. Цареер ис нот тхат импортант ригхт ноw. Цаприцорн wилл тхинк абоут тхингс тхат аре реаллy импортант. Тхис wилл гиве хим гоод дирецтион то го. Цаприцорн wилл хаве море цонтрол овер хис дестинy тхан евер бефоре.

Водолија

Хороскоп за 2022. годину каже да ће Водолија бити под великим притиском и то од најближих људи. Водолија мора да се сконцентрише на циљеве, јер ће бити много препрека, али нема одустајања. Водолија коначно има снгу да све превазиће, али не треба да избегава стрес.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Рибе

Рибе мроају да преузму одговорност за проблеме које имају и да се суоче са њима. Ако се не суоче са собом пашће још дубље и више им нема изласка из мрачних дубина.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas