Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 3. ДО 9. МАРТА: Шкорпије ће привући ЗАУЗЕТА особа, а Лавове очекује пријатно изненађење

Погелдајте како ће вам звезде бити наклонење

1709463579_Foto-Shutterstock-horoskop-nedeljni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао: Ваша енергичност и убедљивост ове недеље долазе до изражаја, посебно ако радите са странцима или често путујете због посла. Већ 3. марта, последња Месечева четврт у Стрелцу прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом, планетом акције, доносећи вам увећање зараде. Имате подршку особе на положају. Будите ипак опрезнији приликом потписивања докумената и уговора.

Љубав: Недостатак такта ове седмице може да вам створи проблеме у односу са вољеном особом. Ако сте слободни, очекује вас познанство са атрактивном али прилично непоузданом особом, док ће заузети Овнови довести партнера до границе стрпљења. Преко пријатеља, крајем периода, можете да упознате једну Вагу.

Здравље: Ишијас.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао: Мада ваш владалац Венера, 3. марта, прави секстил са последњом Месечевом четврти у астролошком пољу финансија, добар део зараде може да вам оде на ванредне трошкове. Због напетог аспекта са Меркуром, који управља вашим пословним животом, током овог периода постоји опасност да будете склони погрешним одлукама. Требало би да будете отворенији за нове идеје.

Љубав: Ваш владалац Марс, близу Венере, и ове недеље образује напет аспект са Ураном у вашем знаку, што се неповољно одражава на ваш емотивни живот. Могућ је нагли раскид и исто тако нагло помирење, док слободним Биковима и буквално бити потребно више слободе у вези са особом коју ће упознати средином периода.

Здравље: Избегавајте алкохол.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао: У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, 3. марта, рођени у другој декади требало би да воде више рачуна приликом договора и потписивања уговора. Ипак, током овог периода ће доћи до изражаја ваша проницљивост, сналажљивост и елоквенција. Због позиција вашег владаоца Меркура у препуној астролошкој кући каријере, можете да постигнете договор о новом пројекту.

Љубав. Ваш емотивни живот неће се много променити у односу на претходну седмицу, јер ће вас партнер и даље опетерећивати својом љубомором или наметањем своје воље ставова. Слободни Близанци, на путу, предавању или преко друштвене мреже, могу да упознају тајанствену особу која ће их прилично заинтригирати.

Здравље: Додатни опрез у саобраћају.

РАК(22. 6 - 22. 7)

Посао: Ваша практичност и жеља за сигурношћу, када се ради о новцу или послу, ове недеље долази до пуног изражаја. Фаза последње четврти вашег владаоца Месеца, у Стрелцу, 3. марта, доноси вам одлагање послова. Средином периода, успостављате нове контакте са странцима, а могућ је и одлазак на краћи пут. Уметницима се пружа шанса да лакше остваре неку идеју или циљ.

Љубав: Напети аспекти планетаодговорних за ваш љубавни живот, спречавају вас да ове недеље до краја уживате у новим сусретима и познанствима. Као да вам нешто не дозвољава да се опустите. Слободни Ракови, могу да упознају атрактивну, млађу особу која се бави економијом или ради у банци, мењачници, на берзи.

Здравље: Проводите више времена са пријатељима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао: Владалац ваше инспирације, Месец, почетком периода образује фазу последње четврти у Стрелцу, доносећи успех и новац спортистима и уметницима. Позиција вашег владаоца Сунца и Меркура, који управља вашим послом, у првом делу седмице најављује ванредне трошкове. Избегавајте расправе са женама на послу. Ако послушате Водолију, будите спремни на изненађење.

Љубав: Мада не волите да будете непримећени, ове недеље ће вас помало замарати пажња особа којима се допадате, а вама баш и не толико. Ако сте слободни, будите спремни више за флерт, него за улазак у везу. Заузети Лавови требало би да обрате пажњу на партнерове жеље и очекивања, како не би дошло до свађе.

Здравље: Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао: У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, 3. марта, будите опрезни приликом склапања нових договора. Ваш владалац, хитри Меркур, који управља и вашом каријером, доноси вам промене на пословном и финансијском плану.Мада не волите да се превише експонирате на послу, напет аспект између Урана и Венере, владаоца вашег посла, доноси вам непланиране издатке.

Љубав: Ваш владалац Меркур који управља и вашом каријером, у Рибама прави напет аспект са Месецом, што неповољно утиче на однос са вољеном особом, али и на комуникацију са сарадницима и колегама. Чувајте вредне ситнице. Ваша стидљивост и цепидлачење, могу да од вас удаље потенцијалног партнера.

Здравље: Подложност повредама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао. Ваша логика и дар за дипломатију, долазе до изражаја ове недеље, нарочито ако сте правник или судија. У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, 3. марта, очекују вас успех и новчани добици преко иностранства, путовања и образовања, нарочито ако се бавите интелектуалном делатношћу. Не би требало да склапате договоре или да потписујете уговоре.

Љубав: Са позицијом вашег владаоца Венере и Марса, који управља односом са партнером, не пише вм се баш најбоље на емотивном плану. Ове недеље ће бити више расправа, свађа, раскида, обнова везе. Слободне Ваге, на краћем путу или дружењу са пријатељима, у неком кафићу, могу да упознају неког Овна.

Здравље: Време је за рекреацију.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао: Будући да вас привлаче изазови, ове седмице, имате прилику да приведете крају важан договор са странцима. У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, која прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом, 3. марта, можете да очекујете прилив новца. Ванредни трошкови, због старог дуга. Клоните се расправа са женама. Нов ангажман, ако се бавите креативним занимањем.

Љубав: Током целе седмице, љубавне планете "лудују" доносећи вам трзавице са вољеном особом, расправе и раскиде. Слободни представници вашег знака, на путу у иностранству или преко интернета могу да упознају особу чијем ће шарму тешко одолети.Може се десети да ће вам прећутати један "детаљ", да је заузета.

Здравље: Подложност спортским повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао: Једном годишње, последња Месечева четврт нађе се у вашем знаку, а ове то ће бити године 3. марта. Пошто Месец прави напет аспект са вашим владаоцем Јупитером, немојте да улажете у нове послове, већ приводите крају старе. Позиција Меркура, који управља вашом каријером, упозорава на опрез приликом евентуалних нових договора и потписивања уговора.

Љубав: Због вашег немирног духа и потребе за слободом, тешко се задржавате на једном месту. Бројни сусрети, познанства преко интернета, авантуре - много узбуђења очекује слободне Стрелце. Владалац партнерских односа, Меркур, у Рибама прави квадрат са Месецом, доносећи вам расправе са партнером и чланом породице.

Здравље: Пазите се у саобраћају.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао: Будући да се увек трудите да проширите и усавршите и свој посао и своје способности, ове недеље ипак будите опрезнији него иначе. Последња Месечева четврт у Стрелцу, 3. марта, прави напет аспект са вашим владаоцем Сатурноми неко може покушати да вас завара лажним обећањима. Крајем седмице, новац пристиже грађевинцима, архитектама, психотерапеутима.

Љубав: Почетком недеље, брачни или дугогодишњи партнер својим понашањем може и несвесно да наруши ваш однос. Ваш владалац Уран прави напет аспект са љубавним планетама, па ће неко кога упознајете преко пријатеља, на прослави или у клубу, врло брзо показати знаке љубоморе и посесивности. Један Рак мисли на вас.

Здравље: Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао: Монотонија одбија и руши вашу амбициозност, тако да вам не смета напет аспект Венере и Марса са вашим владаоцем Ураном. Добре су шансе за зараду, али ту су и ове недеље неизбежни непланирани трошкове. Последња Месечева четврт у астролошкој кући планова, 3. марта, најављују успех уметницима, нарочито композиторима, дизајнерима, туристичким радницима.

Љубав: Омиљени сте и радо виђени у друштву, нарочито супротног пола. Односи у дому и породици, током овог периода, могу бити турбулентни. Меркур, задужен за ваш љубавни живот, прави кавдрат са вашим сувладаоцем Сатурном, симболом прошлости, доносећи вам романтичан сусрет са старом симпатијом.

Здравље: Опрез у саобраћају.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао: Изазован аспект између Венере, планете новца и Урана, ове недеље, доноси непланиране трошкове. У време последње Месечеве четврти у Стрелцу, 3. марта, новац вам стиже преко особа из немачког језичког подручја. Утицај вашег владаоца Нептуна расте после 8. марта, када стиже на степен на коме је Венера најјача, што вам доноси зараду преко паралелних послова.

Љубав: Владалац ваших партнерских односа и приватног живота, Меркур у вашем знаку, почетком периода, прави напет аспект са Месецом, што неповољно утиче на комуникацију са брачним партнером. Заузета особа коју познајете преко посла шаље вам позив за излазак. Слободне Рибе упознају некога преко интернета.

Здравље: Променљиво расположење.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas