· · Коментари: 0
астро

ЊИХ ЈЕ НАЈТЕЖЕ ОДВЕСТИ ПРЕД ОЛТАР: Ова три знака тешко пристају на брак

Сваки знак је карактеристичан за нешто, али ова три су дефинитвно најнеодлучнија када је у питању улазак у брачне воде!

1647349984_silhouette-g71757aaf6_640.jpg

Прво место припада господину Ваги. Мушкара Вага је велики заводник и шармер. Има лепе манире, складан је и од жене на првом месту очекује да буде дама. Вага не може живот да замисли без своје (лепше) половине али то никако не значи да лако ступа у брачне воде. Прво воли да заводи - и не само вас, обожава жене и оне њега али најбитније је да Вага одвага! Чекајући Вагу да се све све коцкице поклопе, док он извага да је донео праву одлуку, може да прође доста времена

Прочитајте још: Мучи вас кашаљ и запушен нос? СПЕЦИЈАЛИСТА ОРЛ објашњава како да се решите проблема

Следеће место припада Лаву! Лав и брак: на првом месту најбитније је да нађе жену која се не такмичи са њим. Затим битно је да буде не лепа, него НАЈЛЕПША. Да буде успешна у каријери, да је ситуирана. Да је сигурна у себе и да га воли више од себе! Док Лавић нађе савршену жену и одлучи да њој поклони своје лавље срце сигурно ће проћи доооста времена. Али када се одлучи са њим заиста живите краљевску бајку. Где је он главни!

Фото: Пиксабеј

Последње место припада Бику! Бик је један стамени и одважни господин. Бик је створен за живот у двоје. Али пре него што се одлучи да стане пред олтар он мора да: има своју некретнину - најидеалније кућа са плацем, да има озбиљну уштеђевину и да има сигуран посао, као и свој лични приватни бизнис. У љубави је веран, воли децу и изузетно поштује дом, породицу и своју супругу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.