Oglas
· · Komentari: 0
astro

NJIH JE NAJTEŽE ODVESTI PRED OLTAR: Ova tri znaka teško pristaju na brak

Svaki znak je karakterističan za nešto, ali ova tri su definitvno najneodlučnija kada je u pitanju ulazak u bračne vode!

1647349984_silhouette-g71757aaf6_640.jpg
Oglas

Prvo mesto pripada gospodinu Vagi. Muškara Vaga je veliki zavodnik i šarmer. Ima lepe manire, skladan je i od žene na prvom mestu očekuje da bude dama. Vaga ne može život da zamisli bez svoje (lepše) polovine ali to nikako ne znači da lako stupa u bračne vode. Prvo voli da zavodi - i ne samo vas, obožava žene i one njega ali najbitnije je da Vaga odvaga! Čekajući Vagu da se sve sve kockice poklope, dok on izvaga da je doneo pravu odluku, može da prođe dosta vremena

Pročitajte još: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

Sledeće mesto pripada Lavu! Lav i brak: na prvom mestu najbitnije je da nađe ženu koja se ne takmiči sa njim. Zatim bitno je da bude ne lepa, nego NAJLEPŠA. Da bude uspešna u karijeri, da je situirana. Da je sigurna u sebe i da ga voli više od sebe! Dok Lavić nađe savršenu ženu i odluči da njoj pokloni svoje lavlje srce sigurno će proći dooosta vremena. Ali kada se odluči sa njim zaista živite kraljevsku bajku. Gde je on glavni!

Foto: Piksabej

Poslednje mesto pripada Biku! Bik je jedan stameni i odvažni gospodin. Bik je stvoren za život u dvoje. Ali pre nego što se odluči da stane pred oltar on mora da: ima svoju nekretninu - najidealnije kuća sa placem, da ima ozbiljnu ušteđevinu i da ima siguran posao, kao i svoj lični privatni biznis. U ljubavi je veran, voli decu i izuzetno poštuje dom, porodicu i svoju suprugu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas