Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они се сматрају НАЈВЕЋИМ МАНИПУЛАТОРИМА међу хороскопским знацима: Могу да обрлате кога желе за трен

Манипулативне особине најизраженије су код три хороскопска знака

1674570985_foto-Shutterstock-manipulacija.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Код психолошке манипулације друга страна често губи самопоуздање и доводи у питање валидност сопствених мисли и перцепције стварности, што може довести до збуњености, губитка самопоштовања и самим тим ту особу учинити несигурном.

Сви људи на неки начин манипулишу, па чак то биле ситне манипулације детета у односу са родитељима. Међутим, најједноставније речено, манипулација је начин да се управља слабостима других. Међу припадницима хороскопских знакова постоје они које карактерише изразито манипулативно понашање. А ево који су то.

Вага

Вага се води шармантним и слатким манипулацијама. Оне су веште у мерењу потреба и очеквања у свакој интеракцији. Чак и када се чини да Вага жели да помогне и да ради за интерес друге стране, увек постоји нешто иза тога. Оне су толико "ђаволски" симпатичне да се увек извуку на шарм код наивнијих људи, али понекад су и у праву, па су чак спремне да плате за ту привилегију.

Шкорпија

Шкорпији је циљ да увек и у свему буде победник. Понекад им иде од руке да одлично манипулишу умовима других, а да нису свесни своје моћи. Добри су у предвиђању потеза и мотива других, па је лако да буду мало испред свих и да напредују.Они су најсамопоузданији и најувежбанији и прави мајстори манипулације који могу да уз себе приволе свакога помоћу неких тактика, користећи ум, трептаје очима или облизивање усана. Ни манипулација лицем, која је директна, није мање суптилна од невидљиве, тврде астролози.

Јарац

Манипулација је за њих спорт и природна вештина коју користе како би идентификовали слабости код других и често да их искористе за неки свој материјални добитак. Они често на људе гледају као на шаховске фигуре, а на њихову рањивост као на прилику. Увек ће своју манипулацију правдати као покушај да другима помогну да остваре потенцијал. Они су ту да остваре победу, без обзира на средство, углавном тврдећи како су добре намере иза тога. На тај начин остварују велике пословне успехе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas