Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Особине које красе људе РОЂЕНЕ У ЈАНУАРУ: Ево шта их чини посебним

Говоримо о Водолијама и Јарчевима, а ево које особине их красе, па се издвајају од осталих хороскопских знакова.

1704898157_shutterstock_370941818.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Људи рођени у првој половини месеца су Јарчеви, а након 20. јануара наступају Водолије. Јарчеви су независни, организовани и снажне вође, док су Водолије емотивне и хуманитарно усмерене.

Иако је напољу хладно и помало депресивно, ова два цвета знатно подижу расположење. Каранфили долазе у разним бојама, а висибабе су повезане са надом и лепотом.

Једно истраживање је показало да су људи рођени у овом месецу креативни, па лакше решавају одређене задатке.

Зашто су људи рођени у јануару посебни?

Иако су рођене у најхладнијем делу године, особе с рођенданом у јануару су топле и брижне. Скинуће и капут са себе како би га дале ономе коме је потребнији. Веома су саосећајне.

Јануар означава нови календарски почетак, па не чуди што су људи рођени у овом месецу природне вође. Воле да се други ослањају на њих у стресним ситуацијама.

Краси их снажна амбиција и озбиљност. Пред себе постављају високе циљеве и ретко када ће допустити да им нешто стане на пут.

Вредни су и марљиви, па успевају да остваре већину зацртаних циљева. Увек се труде како би у животу постигли нешто више за себе и своју породицу, а најсрећнији су кад могу да науче нешто ново.

Одлични су организатори – како свог посла, тако и слободног времена. Промишљени су, детаљни и сналажљиви, а ретко када ће донети лошу одлуку.

Особе рођене у јануару не очекују да ће им нешто пасти са неба. Познати су по енергичности, с којом обављају задатке. Некима чак могу да иду на живце због свој полетности.

Иако врло брзо склапају познанства, тек неколико особа у свом најближем кругу називају правим пријатељима. Пријатељство им је веома важно, а они који их не познају сматрају их помало уздржаним.

Цене искреност и доброту код других, а сами су врло лојални и поштени.

Предност дају удобности, а не отмености, али им понекад није лако да се опусте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas