Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ова 4 хороскопска знака можете да уочите на километар, издвајају их МОЋНЕ особине

Хороскопски знакови који се издвајају по својим особинама.

1644396729_concrete-wall-gd99ac8834_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ове хороскопске знакове сви препознају на прву лопту. Красе их следеће карактеристике:

Рак - емпатија и нежност

То је хороскопски знак који плени добротом и дивном енергијом. Нико не зна да грли и воли као Рак. Знак који живи за породицу, мир и спокој. Знак који има танану душу меку као памук. Нарав му је нежна и увек је заштитнички настројем према слабијим од себе. У сваком односу даје целог себе.

Ован - енергија

Мислим да не постоје речи које могу да опишу ураган енергије коју Ован има. Увек је питање шта у њему покрене човек. Његова енергија може да буде најлуђе и најлепше путовање кроз живот али ако неко пробуди његову мрачну страну тј. рушилачку енергију живот му се претвара у пако!

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Који хороскопски знакови увек изаберу погрешног партнера

Близанци - комуникација

Не постоји знак који може боље да преточи у речи сваку своју мисао. Да искаже сваки делић себе кроз писање или комуникацију. Ако само пожели да вас заведе ви сте већ упали у паукову мрежу најлепших речи. Исто тако одлично уме да свакога постави на своје место прецизно смишљеном реченицом. Свакако дружење са Билазанцима или живот је једно незаборавно искуство.

Лав - господар живота.

Он је савршен знак за живот у двоје. Када воли даје целог себе. Обасипа љубављу. Уме да воли и зна како да пренесе љубав на партнера. Даје сигурност и заштиту. Од своје примарне породице ствара “чопор” где је он господар али онај добри и племенити господар. Као пријатељ је савршен. Зна да га људи воле и да уживају у његовом друштву. Оно што га издваја од свих других знакова је то што никада неће злоупотребити своју моћ да науди другоме. Уме да “огребе” дубоко и јако али никада да вас “поједе”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas