· · Коментари: 0
астро

ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЗАУВЕК ПАМТЕ ПРВУ ЉУБАВ: Проверите да ли сте међу њима

Њихове животе трајније обележавају прве љубави

1645783962_couple-g10a1ef236_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Нежне и сензуалне Рачице заувек памте своју прву љубав. Ракови су један од најемотивнијих хороскопских знакова. Њихова прва љубав је јака, дубока и искрена. Сећање на њу њима не изазива бол и страх већ им ствара топлину и осећај задовољства. Рачице често побегну у дубину своје душе где тумарају криз ходнике своје прве љубави.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака у марту чека велики ПОСЛОВНИ УСПЕХ: Овнови, очараћете све!

Рибе које су сензуалне и дубоко интуитивне такође памте своју прву љубав. Та љубав је у њима пробудила најлепсе осећаје , додире и даље памте као прве пољубце. Рибе током живота често сваку наредну љубав упоређују са том првом љубави.

Бикови су такође дубоко емотивна бића. Љубав и сећање на прву љубав потпуно другачије “чувају” од Рака и Рибе. Сензуалне и веома заводљиве, жене Бикови своју прву љубав памте као првог мушкарца у свом животу са којим су пожелеле децу, дом и породицу. Када се врате у те тренутке готово да могу да осете мирис својих првих колача које су спремиле за свог мушкарца и до најситнијег детаља сећају се како су замишљале тада свој дом, које цвеће би посадиле и на кога би њихова деца личила.

Бонус видео:

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.