Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОЛИ СТАРУ ЉУБАВ: Највише пати због ИЗГУБЉЕНЕ ВОЉЕНЕ ОСОБЕ

Неко највише пати због пропуштене шансе, изгубљеном љубави, издаје коју је најмање очекивао.

1708436983_shutterstock_2341256613--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Како кажу астролози, хороскопски знаци разликују се и по томе за чим највише жале у животу и шта им најтеже пада, када се наравно изузму најтежи животни "ударци".

 

Ован

Припадници овог знака најтеже подносе понижење које им приреди особа којој су 100 одсто веровали. Наравно, то нико не доживи са лакоћом, али Овнови су нарочито осетљиви када им се то деси.

Бик

Чак и да жели, Бик не може да заборави дрскост и безобразлук оних са којима пословно сарађује. Нарочито ако немају поштовања за њега, одређеним људима не може да опростии и заборави неправду. Нарочито јер сматра да је све то заслужио радом и знањем.

Близанци

Највише жале због неке креативне активности, ако нису успели да оставре веће успехе на подручју сликарства, плеса, певања и слично.

Рак

Никада не заборавља прво емотивно разочарање као и неостварене снове. Тугује и за тиме да сазна разлоге зашто се све тако нешто догодило, па није било по његовом плану.

Лав

Тешко заборавља неуспех или могућност да је у нечему могао/ла да буде први. Када би могао да прихвати пораз, понеки, било би му много лакше.

Девица

Девица не може да заборави прву љубав па јој се целог живота у мислима враћа та романса. Стално размишља шта је могло да буде - а није се остварило.

Вага

Вага не заборавља неправду или понижење које је доживела на радном месту и то у моменту када је била врло успешна, можда баш у свом професионалном зениту или се њој чинило да је тако.

Шкорпија

Памти сваки тренутак када је била јавно изложена било каквој врсти критике или неправде, па се због тога осећала непријатно у друштву.

Стрелац

Понекад жели да заборави када га је наивност скупо коштала, а често је баш сећање на све непријатности кроз које је тада прошао, опомена да увек треба да буде опрезан.

Јарац

Не заборавља некога кога је волео, а тај је ипак одлучио да нађе срећу негде далеко, у другом граду или у некој страној земљи.

Водолија

Овај знак би волео када би могао да избрише из сећања тако нешто негативно као што су издаја, неповерење или понижење, нарочито кад се ради о људима којима је веровао.

Рибе

Муче их ситуација или пропуштена шанса која им се указала. Припадници овог знака нису умели да препознају добру прилику.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas