Oglas
· · Komentari: 0

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU SAVRŠENI PAROVI: Pogledajte da li se slažete sa vašim partnerom!

Koji se znakovi najbolje slažu po mišljenju astrologa?

1707910860_shutterstock_756180220.jpg
foto:shutterstock
Oglas

OVAN I VAGA 

Ovan je po svojoj prirodi znak koji veoma energično reaguje. Odlikuje ga njegova odlučnost i veliko samopouzdanje. Sasvim suprotno od ovna vage imaju mirnu prirodu i mnogo vole da sarađuju. Vage vole savršen balans i mirne su. One će se uvek truditi da smire vatrene ovnove i zato se oni najbolje slažu. 

BIK I ŠKORPIJA 

Bik i škorpija su veliki emotivci i kontstantno su preplavljeni emocijama, iako ih često ne pokazuju, mnogo im je važno da je partner tu za njih i da ih voli, ceni i poštuje. Bikovi kao i škorpije romantični su znakovi i ljubav vole da iskazuju malim znakovima brige i pažnje. 

BLIZANAC I SRELAC

Blizanci su po svojoj prirodi mnogo nepredvidivi i nikada se ne zna šta se od njih može očekivati. NJima treba partner koji je strastven koliko i oni i koji je konstantno spreman za neku avanturu. Strelac je horoskopski znak koji je idealan za blizance jer su oni znak koji je stalno u pokretu, voli slobodu. Sa ovim parom nikada neće biti dosadno. 

RAK  I JARAC 

Rakovi se najemotivniji znak zodijaka. Oni obožavaju da pokazuju svoje emocije i uvek su spremni da pomognu. Rakovi su mnogo osetljivi i mogu da se rasplaču za najmanju sitnicu. Sa druge strane njihov idealan par jarčevi su veoma stabilni i ne vole da pokazuju emocije. Iako su emotivni to neće priznati. Jarčevi mnogo više vole da se fokusiraju na sebe i svoju karijeru. 

LAV I VODOLIJA 

Lavovi su znak koji ima njaviše samopouzdanja. Jako im je važno kako će drugi da ih vide i kakvu će sliku o sebi da predstavljaju . Oni su strastveni u svemu što rade. NJima bi najviše odgovarala vodolija jer vodolije najviše vole da uživaju u nekim dubokoumnim razgovorima i obožavaju kada je neko samostalan i jak kao ličnost. Lav će voleti vodoliju jer će ga uvažavati i slušati ono što prča.

RIBA  I DEVICA 

Ribe najviše vole da su u centru pažnje. Obožavaju da im se povlađuje i da se samo o njima i sa njima priča. Sa druge strane imamo devicu koja voli da je sve u savršenom redu. Kako posao, društveni život tako i njihova  veza. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas