· · Коментари: 0
АСТРО

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овновима следе бројни изазови, а ОВИМ знаковима се отварају разне могућности

Пословни хороскоп за 2022. годину доноси бројне промене, али и отварање разних могућности

1636367260_horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Година која нуди пуно иазаова за Овнове. Какав ће бити исход зависи од вас и ваших реакција, циљева и планова. Сам почетак године креће повољно за вас. Бићете у епицентру дешавања, имаћете разне понуде и планове. Битно је да на састаница мудро пратите шта и ко прича и да немате реакцију на прву лопту! Остатак године доноси вам промене које ће бити добре по вас. Ако сте у радном односу унутар саме фирме крећу вам промене тј понуде за боље радно место. Счободно прихватите. Они који немају посао промене могу да очекују око марта . Генерално савет за ову пословну годину је да не реагујете на прву лопту, да будете мудри када говорите свој став и да добро посматрате реакције и енергију окружења и да на основу тога тражите ваших 5 минута и тада поентирате.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Коме звезде предвиђају РАСКИД, а ко ће пронаћи своју сродну душу?

Бик

Година где вам се дешавају пословне промене. Предходна година вас је исцрпела али сада долази ова као "награда" . Неће баш све бити лагано али свакао много боља година. Ви само радите као и до сада и надређени ће препознати ваше залагање и следи вам ново радно место. Слободно невезано од тренутне ситуације аплицирајте и на друга радна места јер су звезде на вашој страни.Бикови који немају посао или су на граници да напусте тренутни само нека се стрпе до пролећа јер тада је одличан период за нови посао. Савет за ову пословну годину је да не одустајете од својих планова и жеља, да и даље предано радите и заиста долази награда до вас!

Близанци

Година која вам доноси промене на послу али позитивне. Са новцем ћете бити задовољни током године. Неће бити већих осцилација. Једино што вам може нарушити континуитет је пролеће када ће бити мањих финас. потешкоћа али њих ћете лако превазићи. Јануар и Март су месеци када ће доћи до промене структуре у вашем колективу и тада можете да очекујете нову позицију али ће бити потребно дошколовавање или курс што би било пожељно да прихватите јер ће вам се касније у току године баш због те позиције отворити многа врата. Они који немају посо нека размисле о приватном бизнису са пријатељем. Ту вам следи велики успех.

Рак

Почетак године вам доноси мир. Лепа атмосфера на послу и ви ћете бити релаксирани . Од средине године покушајте да се сконцентришете, закажите разговор са предпостављеним и да затражите повишицу али предходно сакупите све што сте радили јер само прецизним увидом можете очекивати унапређење. Ракови који немају посао преко пријатеља или родбине могу да нађу посао. Генерално година која ће бити поприлично мирна без већих трзавица.

Прочитајте још: Наступа НОВО ДОБА, стиже Венера у Јарцу: Обратите пажњу на комуникацију, односе и НОВАЦ!

Лав

Ове године се борите за себе! Затражите повишицу и унапређење и добићете је. Једино што се може догодити јесте завист колега које сте до јуче сматрали пријатељима. Биће подметање ногу и оговарања, ви ћете то са лакоћом превазићи. Та енергија неће бити целе године већ само првих пар месеци. После се ствари слежу и све долази на место. Лавови који немају посао или размишљају о промени посла слободно нека се у ту авантуру упусте у овој години и то од спетембра месеца. Велика срећа вас прати и било би глупо да је пропустите. За неке следи проналажење посла преко бивших партнера.

Девица

Уз мало савета пријатеља и искрених колега ова година за вас може да буде феноменална. Почетко године биће сплеткарења на послу. Тада се примирите. Када прође бура а то је април месец , тада уз савете колега и пријатеља одиграјте паметно. Биће простора за нова радна места. Многе Девице нека од августа месеца имати понуду за додатни посао. То ће вам донети леп додатни приход.У почетку ви нећете пуно веровати у тај посао, међутим како време буде пролазило ви ћете увидети предности и то чете искористити. Девице које немају посао могу да очекују промене али тек крајем 2022 године.

Вага

Имате велике планове за ову годину. Наоружали сте се стрпљењем јер сте потпуно сигурни у себе.Сачекајте крај августа и тада иступите и покажите планове тј реците у ком смеру вам ииду ваше бизнис идеје. Тада ћете наићи на велику подршку предпостављених а и колега. Следи вам напредовање у каријери поготово ако ја ваш посао везан за медије. Новац ћете зарадити са разних страна јер ћете од пословних сарадника имати понуде невезане за вашу фирму. Ваге које немају посо могу да очекују да их позове фирма где су аплицирали пре годину дана. Биће то лепа понуда који не треба да одбијете.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

 

Шкорпија

Година која вам отвара могућност за више послова. Ове године ако имате неку бизнис идеју или имате хоби слободно се потрудите да га уновчите или да са пријатељем уђете у приватни бизнис. Идеално време за то је крај лета. Једно не искључује друго-тренутни посао задржите, немојте давати отказ а приватни псао или хоби наставите да развијате. Ове године ћете имати снаге за скоро сваки пословни подухват. Шкорпије које немају посао већ почетком године добијајо одличну понуду.

Стрелац

Година која вам пружа усваршавање, пословна путовања и напредовање у каријери. Све оно што вам је фалило предходне године сада добијате. Помало сте се уморили од чекања, зато сада креће убрзање. Све је у вашим рукама и само је потребна добра воља и мало дисциплине и све долази на своје. Веома плодоносна пословна година. Стрелчеви који чекају на посао сада им се отвара могућност да се запосле у државном сектору. То одмах прихватите без размишљања а онда полако у развијење приватног бизниса. Имаћете прилику да радите два посла и бићете веома финасијски задовољни.

Јарац

Година која тажи пуно од вас али вам и даје пуно. Бићете растрзани на сто страна, рокови ће бити све краћи а времена све мање. Ви ћете успети све да звршите што ће резултирати великим замором али вам зато следи озбиљна финасијска сигурност тј зарада што је вама јако битно. Таква напета ситуацуја ће трајати до краја лета. Она следи период релаксације и ви заиста почињете да уживате у плодовима вашег рада, труда и залагања. Јрчеви који немају посао велику промену могу да очекују у мају месецу.

Водолија

Ред рад и дисциплина је најбитнија ове пословне године. Полако се захуктава од марта и тражи од вас велико одрицање и потпуну посвећеност послу. Ви сте на то спремни и имате снаге. Једино што вас може пореметити је сплеткарење на послу или породичне свађе које ће вам узимати енергију. Само је потребно да не изгубите фокус. Водолије које немају посао ће имати одличне понуде али ће бити потрено дошколовавање или додатни курс да се заврши. Немоје одустајати већ саберите урадите све што се тражи од вас и све ће бити много боље него што можете и да замислите.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

Рибе

У сваком смислу лепа године за вас. Година која неће тражити пуно од вас а даће вам много. Рибе које су радном односу добијају унапређење и повишицу. Једноставно шеф вас види запажа ваш труд и пожртвованост и даје вам прилику за унапређење. Оне Рибе које немају посао у овој години га добијају без стреса и веза , препорука. Једноставно тај посао проналази вас. Једино што је потребно ове године је да је пригрлите и да се опустите јер звезде заиста раде за вас. Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.