· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН 2021! Један знак зодијака доживеће озбиљно РАЗОЧАРАЊЕ, РИБЕ - ово је ваш месец за НОВАЦ

Погледајте шта звезде кажу, шта вас све чека у јуну на пословном плану.

1621242735_women-5039680_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Вага- ви ћете бити помало расејани овог месеца и нећете са лакоћом завршавати пословне обавезе. Имате умор који вучете са собом задњих пар месеци. Ви сте дипломата али сада сте се мало уморили од тактизирања. Савет је, спустите лопту удахнете дубоко и да покушате да повратите концентрацију како би са лакоћом (као што ви увек и радите) обављали посао.

Шкорпија- интуиција вам је наглашена и сада је потребно да се примирите. Биће великих промена и отказа на вашем радном месту. Ви ћете бити заштићени али је потребно да не постављате превише питања нити да се мешате у неке пословне одлуке.

Стрелац- ви хоћете све и одмах и тако ће и бити. Крените у нове пословне планове, повежите се са страним инвеститорима јер ћете тако пороширити бизнис план а звезде вас подржавају. Све ваше идеје сада су сазреле и слободно их предложите колегама. Имаћете подршку. Помрачење Месеца у Стрелцу које је било у мају и даље има утицај па вам може донети оговарања и да вам неко ради иза леђа. Само се не обазирите на те људе и верујте у себе.

Јарац- посао од вас тражи још веће залагање а ви сте на измаку снаге. Покушајте да расподелите посао равномерно и да чак један део пребаците на колегу. Уз лепу причу све је могуће. Сада је потребно да искористите сву вашу пословну способност и да растеретите ваша "леђа".

Водолија- колеге покушавају да вас у увуку у круг оговарања и сплеткарења. То можете чак да очекујете и од блиских и поузданих сарадника. Потребно је да отворите четворо очију , да сваку информацију лепо обрадите и да не одступате од својих идеја и планова.

Рибе- Јупитер је у вашем знаку и сада имате заштиту и ветар у леђа. Тражите повишицу, тражите усавршавање и тражите промену радног места . Ако сте у приватним водама и имате вашу фирму сада је одлично време за све могуће инвестиције!

Први део пословног хороскопа прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.