Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп за октобар: Ован добија посао, а ТРИ знака ветар у леђа

Пословни хороскоп за октобар упозорава Јарца да ће им прошлост покуцати на врата.

1633074740_DepozitKapa.png
Oglas

Ован

Пред вама је месец љубави, посла, дружења. Један миран месец. Имаћете прилику за завршите све што сте планирали. Добићете нове понуде и уговоре када је посао у питању. Са породицом проводите више времена, јер се ствари у пословном и емотивном животу лепо одвијају и ништа вам не одвалачи пажњу као ни енергију. Леп и проточан месец.

Прочитајте још: Први хороскоп за 2022. годину: Свет ће бити непрепознатљив, Шкорпија ће устати, а један знак променити живот

Бик

Месец који тражи од вас унутрашње дубоке промене. У односу према пословном свету коцкице се слажу. Полако све долази на своје. Породични и емотивни живот је низглед добар, али дубоко у вама се јавља потреба за променама, које нису подстакнуте неким проблемима или траумама већ једноставно желите да ствари и односе поставите на своје место. То ћете постићи ако се ви први промените.

Близанци

Време је да повучете ручну по питању свега. Посла, љубави, комуникације.Свуда око вас је напета атмосфреа и ви је осећате. Вама то никако не одговара али сте свесни да на неки начин идете против себе јер је ваша природа разиграна и нема тајни. Овај преиод је баш такав пун тајни, превирања . Само се притајите, не реагујте на прву лопту. Крајем мсеца и почетком наредног све долази на своје. Енергију која је сада више неће постојати.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Рак

Главна реч је ПОЛАКО! Све се мења љубав, породица, посао... Ви сте знак који воли ушушканост и сада се ваш савршен свет дрма. Будите свесни да ништа није до вас. Понекад је потребно бити мудар и пустити да се ствари саме посложе и онда почните да правите ред. Тај моменат долази крајем месеца.

Лав

Одговорност је оно што октобар тражи од вас. Пуно уговора, папирологије, енергија вам је расута, упозорава месечни хороскоп. Породица и партнер очекују више пажње. Ви ни сами не знате коме ћете пре прићи. Зато је битно да направите списак приоритета и да га се придржавате. Будите одговорни најпре према себи а зати према породици и послу.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Девица

Месец који вам даје ветар у леђа. Све са лакоћом радите, немате оптрећења и као да осећате да вас нека лепа сила гура напред. Тако и јесте. На вама је само да пратите тај ритам, да се напокон и ви мало поустите и да престанете да размишљате два корака унапред. Не преиспитујте себе већ се опусите и уживајте у лепом октобру.

Девице накривите капу, а Ваге чувајте се судбинских сусрета.

Вага

Сам октобар месец вама ће донети нову љубав у живот. То ће вас испунити и задовољити. Међутим нећете моћи да ускладите љубав и посао јер сте нагомилани послом и не зате шта су вам приоритети. Битно је да трашчланите ствари, битно од небитног. Ви сте добар организатор, када направите план стриктно га се придржавајте јер ће те само тако моћи да ускладите емотивни и пословни живот.

Шкорија

Октобар од вас тражи да се пробудите. Интуиција вај је јако наглашена, истиче месечни хороскоп. Овај период искористите да се посветите себи, својим унутрашњим жељама и потребама. Ако то урадите следи вам одлична промена на послу, проширење породице а неким долази нова љубав у живот.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Стрелац

Очекујте сарадњу са страницима, најављује месечни хороскоп за октобар. Живот вам отвара нове могућности из којих ће се десити велике промене. Ако ухватите овај талас предстоји вам покретан је новог бизниса, остваривање нових циљева а кроз посао и сарадњу вам долази нова особа у живот. Ако заплешете са промена очекујте неочекивано.

Јарац

Труд и рад добијају награду у октобру. Све што сте радили протеклих месеци сада долази на своје. Бенефите које ћете имати вам уносе мир и спокој. Вама је јако битна новчана сатисфакција коју ћете и добити. Сигурност која вам је преко потребан такође долази до вас. Кроз све те лепе пословно материјалне односе ви постајете јачи и сигурнији у себе. Поршлост ће још једном да закуцати на врата, добро размислите да ли има шта ту да тражи?

Одличан месец за Водолију, Рибама ће кренути, а Јарцу се враћа прошлост.

Водолија

Све што замислите сада остварујете. Октобар вам поручује да скинете терет са леђа, да уживате у вашим мислима, да што више времена проводите са пријатељима, са породицом и да се сто посто препустите емотивном партнеру. Овај месец вама доноси растрећење а на вама је само да се опустите и уживате.

Прочитајте још: Први хороскоп за 2022. годину: Свет ће бити непрепознатљив, Шкорпија ће устати, а један знак променити живот

Рибе

Доживећете буђњее нове себе у октобру. Ви већ известан период то осећате али као да нисте имали снаге и сигурности да почнете да живите у складу са собом. Били сте оптерећени периферним људима и догађајима. Сада када осећате сигурност и сигурни сте сами у себе допустите да се поново "родите" и да удахнете јесен пуним плућима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas