Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ПУН МЕСЕЦ У ЛАВУ ПОЧИЊЕ 16. ФЕБРУАРА: Ова ЧЕТИРИ знака осетиће његово присуство

Пун Месец у Лаву ће највише осетити Водолије, Лавови, Шкорпије и Бикови

1644572299_zamisljene-zene.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

ПрочОво је храбар и поносни пун Месец. Покренуће код нас јачину, емотивну стабилност, љубав према дому и породици. Поједини знакови ће кренути даље сами јаки и сигурни у себе а код неких ће пријатељство прећи у љубав.

Прочитајте још: Ова 4 хороскопска знака можете да уочите на километар, издвајају их МОЋНЕ особине

Како ће се пун Месец одразити на знакове хороскопа:

Ован

Вама је наглашено поље емоција, љубави и секса. Поједини Овнови могу пожелети дете а поједини ће ући и љубавну везу за заузетим мишкарцем.

 Бик

Поље породице тј једног родитеља вам је наглашено. Бићете усмерени на једног родитеља, поједини могу да осете тугу за родитељима, породицом, детињсвом.

Близанци

Ви ћете бити растрзани на сто страна. Пуно обавеза, кратки рокови све ће то утицати да будете расејани. Код појединих Близанаца јавиће се радозналост што ће довести да сто ствари започнете а не завршите.

Рак

Наглашено вам је поље новца. Предстоји вам изненадна ночекивана зарада. Такође и понуда посла од женске особе, ако прихватите понуду следи вам ночекивана новчана зарада. Срећно!

Прочитајте још: Пословни хороскоп за фебруар: За БИКОВЕ и ВОДОЛИЈЕ следи УСПЕХ, а ОВНОВИ ће имати проблема са НАДРЕЂЕНИМА

Лав

Пренаглашена емотивна осетљивост. У зависности у ком сте окружењу ту ћете показивати емоције.

Девица

Наглашен свет маште и илузија. Бег у споствене дубине и маштање. Код неких Девица дубоке тајне могу бити откривене.

Вага

Вама се активира поље пријатељства. Имаћете лепе емотивне моменте са пријатељима што ће вашој души донети мир и спокојство. Код неких Вага јавиће се жеља за уређењем породичног дома.


Шкорпија

Поље каријере је наглашено. Следи вам успех преко женске особе. Неке Шкорпије се могу озбиљно заљубити на послу што их може довести у епицентар оговарања.


Стрелац

Код вас се покреће поље филозифије и религије. Дубоко у вама се отварају велика питања и ви трагате за одговорима.

Јарац

Код вас се покреће дубока сеx енергија што вам може донети новог веома занимљивог партнера са којим померате личне границе.

Водолија

Посао, љубав и сеx код вас покреће овај пун Месец. Дефинитивно упознајете особу која је дубло сензуалнија од вас и следи вам велики позитивни ураган емоција, новаца, каријере и секс.

Прочитајте још: Који ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ у каснијим годинама улазе у БРАК? Њима се не жури!​

Рибе

Главна реч за вас је прилагођавање. Биће тектонских промена када је реч о послу, међуљудским односима и љубави. На вама је “само” да се прилагодите и да не улазите у замке!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas