· · Коментари: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ДО 13. СЕПТЕМБРА

РАК размишља о разводу, за ЈАРЦА нема ДОБРИХ вести, али ЈЕДНОМ знаку стиже одлична пословна ПОНУДА

Читаве недеље ће љубавне везе бити на испиту, падаће тешке речи, будите стрпљиви и "спустите лопту".

1599203087_pixel.jpg
Фото: Пексел

ОВАН

Посао

У обавези сте да решавате ситуације којима се, до сада, нисте бавили. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете да обавити, не увиђате да вам се отвара несвакидашња прилика током које, уз мало додатног труда, можете себе трајно прославити.

Подршка стиже од шефова, али ви нови посао доживљавате као "затрпавање". Грешите!

Љубав

Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван свог приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.

Здравље

Болови у грлу.

БИК

Посао

Ово је време када је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вашу психу, па и то прети да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони.

Морате бити пажљиви да не би изазвали агресију на послу, чувајте се повреда на послу.

Љубав

Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у љубавној авантури која је, осим што је страствена, истовремено и краткотрајна.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

БЛИЗАНЦИ

Посао

Посао се гомила, добијате све више задатака, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да је реч о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом бисте део свог терета пребацили на особе са којима сарађујете. Било како било, период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Посао се гомила, превише задатака и обавеза.

Љубав

Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се саплитали. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко мана које сте тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

РАК

Посао

Почињете да се преиспитујете. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују. На том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности јер ћете на прави исход још причекати.

Преуспитујете се зашто изостају резултати

Љубав

На пољу љубави одвија се тешка борба. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, а и друга страна се слично понаша. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свако даље оклевање води у трајно захлађење и прекид емотивног односа.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

ЛАВ

Посао

Имате потребу да све одједном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости. Она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Чувајте се претеривања нарочито у послу.

Љубав

Преувеличавате неке проблеме. Време проводите у покушајима да разрешите недоумице. Како год да се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете касније тешко превазићи.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ астролог Славица тврди: Ово је година НЕСРЕЋА, али на ЈЕСЕН стиже важна ВЕСТ из КИНЕ која ће ШОКИРАТИ свет

ДЕВИЦА

Посао

Ових дана сте пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Могуће је да ће важна особа покушати да утиче на вас, али ви ћете бити свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Пуни сте енергије, имате самоупоуздање и утицаћете на околину.

Љубав

Изложени сте нападима са свих страна, па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време.

Здравље

Припазите на исхрану.

Прочитајте још: Црној мачки одсеку реп или се нађе змијска кошуљица: Баба СИНЂА код Неготина баца чини и скида магију (Фото)

ВАГА

Посао

Време је за практичне активности и нове идеје које одмах можете да спроведете у дело. Поред тога, ово је истовремено и период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца па нема претераног разлога за бригу. На радном месту трпите притисак с којим се, засад, успешно носите.

Време је да нове идеје спроведете у дело.

Љубав

Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље

Пазите плућа.

Прочитајте још: Стари Египћани су пронашли еколошку боју која ХЛАДИ зграде, а ми је свакодневно користимо као ШМИНКУ

ШКОРПИЈА

Посао

Многима ће овај период донети унапређење којим ће се поносити. Ипак, уколико брзоплето поступите можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете да остварите успех уколико будете довољно стрпљиви и упорни.

Стиже унапређење, бићете поносни!

Љубав

Неповољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с партнером, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима, које ће оставити трајне последице.
Здравље

Алергије.

Прочитајте још: У овом градићу чим падне киша сви БЕЖЕ из поља, јер тамо камење РАСТЕ!

СТРЕЛАЦ

Посао

Притискају вас рокови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, представићете на погрешан начин. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где су особе које су у ситуацији да о вама одлучују.

Притискају вас рокови, пазите шта причате.

Љубав

Прави је тренутак за улепшавање, мада из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.
Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитаје још: "Код Саве си био? И по ведром дану тамо је тама и чују се гласови": У селу СРПСКОГ ВАМПИРА влада СТРАХ (ФОТО)

ЈАРАЦ

Посао

У случају да ових дана очекујете неко решење или одлуку претпостављених лица, велика је шанса да ће исход бити неповољан. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако идете на суд, покушајте да то пролонгирате и на тај начин избегнете губитке.

Све одлуке које очекујете биће неповољне...

Љубав

У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи. Окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље

Чувајте плућа.

Прочитајте још: Јесте ли чули за РИСТУ ПРЕНДИЋА? Име му се изговарало са СТРАХОПОШТОВАЊЕМ, а од Турака је преузео КЉУЧЕВЕ градова

ВОДОЛИЈА

Посао

Збуњени сте јер изостаје подршка на коју сте рачунали. Осим тога, уколико ових дана кренете на пут будите спремни на компликације, проблеме на граници и кашњења. Интензивирате комуникацију са особама које се налазе у иностранству, али још увек сте далеко од реализације. Све у свему, непријатан период из кога, на срећу, излазите без последица.

Изостала је подршка на коју сте рачунали, не крећите на пут...

Љубав

Новчани проблеми утичу на атмосферу у вашем дому. Осетљиви сте на лоше расположење у блиском окружењу, па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву своју пажњу усмерите на друге активности.

Здравље

Будите умерени с храном.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

РИБЕ

Посао 

Повољан је период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате пазити да их својом потребом да их задивите не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу врхунац. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.

Повољан је период да побољшате односе са другим људима, јер се појављују занимљиве особе.

Љубав

Превише сте усмерени на професионалне активности па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима је и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље

Проблеми са желуцем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.