Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

LJubavni horoskop za oktobar Lava upozorava da čuva dokumetna i sačeka novemabr za sve planove.

1632741430_Depositphotos_117509574_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovaj ljuvani oktobar boji i retrogradni Merkur. Hajde da vidimo kako će se ljubav i retro Merkur odraziti na znakove horoskopa. Svakom nešto donosi..bivše ljubavi, ne završene priče, stare poslovne šanse.

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

Ovan

Vama dononosi ljubavne osobe iz prošlosti. To je neko sa kime ste davno nešto imali. Daje vam mogućnost da razmislite da li da anstavite nešto ili da zauvek prekinete.

Bik

Dešavanja po pitanju posla i karijere. Bićete u prilici da se vratite na staro radno mesto ili ćete steći realnu sliku vas kako ste nekada radili i sada. Tada je bitno da podvučete crtu i da napravite biznis plan koji ćete početi da sprovodite u novembru.

Blizanci

Bitno je da ne donosite odlike od presudnog značaja,samo polako i bez žurbe. Takođe, sprema vam se povratak osobe iz prošlosti koja je ostavila dubok trag na vama...

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Rak

Vama je naglašeno polje doma odnosno mesta gde živite. Sada nije dobro vreme za promenu mesta boravka. Neki član domaćinstav vam se vraća u život.

Lav

OPREZ kada su dokumenti u pitanju. Kada potpisujete nešto vezano za posao, kompaniju. Zbrka oko papirologije. Devica- samo mirno i precizno kada su finansije u pitanju. Ne zalećite se, ne ulazite u poslovne dilove, trošite samo onoliko koliko vam je nepohodno. Bolji dani dolaze u novembru.

Vaga

Kako je retro merkur u Vagi vi ga najviše osećate. Traži od vas balans na svim bukavlo svim poljima. Osoba sa kojom ste nekada bili jakoj seks emotivnoj vezi vas kontaktira...

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Škorpija

Sada je svaeznik vaša intuicija. Nije slučajno što je imate jakoo izraženu jer ćete biti u vrtlogu spletki i ogovaranja... Sada je poslušajte i nema šanse da napravite pogrešan korak.

Strelac

Aktivira vam se polje prijateljstva tj obnovićete kontak sa davnim prijateljima. Biće dosta emocija.... Dobro razmislite ko vam nudi pomoć! Ne prihvatajte je tek tako!

Pročitajte još: Jedan horoskopski znak izmišlja PROBLEME, ali ima savršen UKUS, da li ste vi taj?

Jarac

Karijera vam je naglašena. Sad vam se otvara mogućnost da sve "naplatite" i da tražite parče svog velikog i slasnog kolača!

Vodolija

Samo ulažite u sebe, svoje obrazovanje i u novembru vam se otvaraju vrata da sve naplatite kroz rad i na boljoj radnoj poziciji.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Ribe

Definitivno ljubav dominira. VEOMA bitna osoba iz prošlosti vam se vraća u život!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas