Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ ПЛУТОН стиже 1. маја: Доноси снажну енергију, припремите се на преокрете

Енергија ретроградног Плутона нас све позива на трансформацију. Чекају нас промене и на личном и колективном плану. Сазнајте како да искористите енергију Плутона

1682408287_shutterstock_651304057.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Плутон је планета смрти и поновног рођења. Када је ретроградан отвара нам простор да радимо на себи у дубљим слојевима бића.

Од 1. маја па до 10. октобра 2023. године нас очекује управо такво, дубоко путовање у средиште себе.
Своје ретроградно путовање 1. маја Плутон започиње у знаку Водолије где ће остати до 11. јуна када ће ући у знак Јарца. Плутонов улазак у знак Водолије означава почетак новог циклуса. Неки га чак дефинишу као улазак у доба Водолије. Плутон у Водолији најављује и велики технолошки напредак, јаснији фокус на заједници и хуманости као и духовни развој.

Све што Плутон доноси има своју светлу и тамну страну – старо умире, ново се рађа и дешавају се трансформације. Овај планетоид симболише уздизање из пепела и са собом носи енергију снажне и дубоке трансформацијие на колективном нивоу.

Ретрогрдани Плутон нас и на личном нивоу позива да се осврнемо уназад и проценимо како се наш живот трансформисао посебно од 23. марта 2023. године: како смо се ми променили и еволуирали? Да ли смо и ми доживели препород или смрт?

Са комплексним порукама које нам Плутон шаље морамо да будемо стрпљиви јер своје ретроградно путовање кроз знак Јарца наставља до новембра 2024. године када ће дефинитивно ући у знак Водолије и открити свој пуни потенцијал. Енергија ретроградног Плутона може да буде застрашујуће снажна: док је директан позива нас да се суочимо са спољашњим изазовима, а када је ретроградан усмерава нас да се загледамо дубоко у себе. Енергија Плутона понекада захтева да се старо у потпуности распадне, поломи и сагори како би се родило нешто ново. То значи раскид са старим парадигмама и идејама што може боити веома узнемирујуће ин а личном и колективном нивоу.

Биће ово и период када ћемо се суочити и са својим мрачним деловима душе, са својом сенком и мислима и емоцијама које потискујемо.

Како да искористите енергију ретроградног Плутона?

  • Урадите искрену процену свог живота од марта до октобра 2023. године. Шта се променило? Шта је потребно да се још мења?
  • Поштујте своје потребе за миром и контемплацијом.
  • Радите са својом сенком.
  • Суочите се са својим страховима и схватићете да вас више не држе у шаци.
  • Отпустите све оно што није под вашом контролом.
  • Опустите бол из прошлости који вас блокира.
  • Храбро покажите своју моћ и процените која уверења вам ту моћ одузимају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas