Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Sa ova ČETIRI znaka se NIKADA ne svađajte, jer će vas POBEDITI

Jedan horoskopski znak nemojte da lažete jer su detektivi u proceni !

1632905180_Depositphotos_25675573_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Postoje horoskopski znakovi koji jako lako uvide da ih neko laže. Neki se služe intuicijom, neki govorm tela, drugi pogledom ili jednostvano velikim životnim iskustvom.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Škorpija

To je na prvom mestu intuitivan znak. NJemu je oružje intuicija koja mu pomaže u raznim životnim situacijama pa tako i u proceni da li ih neko laže.

Škorpije imaju nepogrešivu intuiciju.

NJima nije potreban pogled pravo u oči ili da prate šta sagovornik priča. Oni se oslone na svoju intuiciju i tu su nepogrešivi. Ono što je jako bitno da se naglasi je da Škorpija zna da ćete je slagati i pre nego što vi pomislite da ćete je slagati! Uvek je korak ispred vas!

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Jarac

NJegovo oružje je veliko životno iskustvo. Koliko god godina da Jarac ima u njemu je sve upakovano pa i životno iskustvo. Jarac je hladan i precizan znak. Kod njega nema "boja". Tako i posmatra život pogotovo sagovornika. NJegove reči su precizne, hladne i jasne.

Kada vas Jarac precrta to je zauvek.

Jako skoncentrisano prati razgovor i ako i najmanju nelogičnost spomenete ili uradite on to primeti i to je "udica" za koju se hvata i tada je onaj sa druge strane već poražen i otkriven i onda kreće kratko ali jasno rešetanje od Jarca. Nekoliko jasnih zamerki, nekoliko konkretnih reči i on je završio okreće se, odlazi i za ceo život vas je precrtao.

Pročitajte još: Jedan horoskopski znak izmišlja PROBLEME, ali ima savršen UKUS, da li ste vi taj?

Devica

Čista, zdrava i neprikosnovena logika je njegovo oružje. Kod njega ne postoji intuicija, čitanje tela itd. NJegova logika je ravna savršeno izvedenoj matematičkoj jednačini.

Devica barata ciframa, brojevima i zdravom logikom. Ako i najmanju nelogičnost primeti to je to. Sabere 2 i 2 i ako ne daju 4 on prekida razgovor. Nema apsolutno nikakvih burnih reči ili reakcija. NJegova logika kaže: on te laže tj ne govori istinu ti tu nemaš šta da tražiš.

Devica je čista logika, a Ribe mudrost.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

Ribe

One u sebi na neki način sadrže mudrost svih znakova. Kao i kod Škorpije izražena je jaka intuicija ali pored nje one koriste i govor tela, pogled, način na koji komunicirate... U proceni da li neko laže one koriste sve gore navedeno ali presudni momenat je intuicija. Ako i ona potvrdi to je to. 1oo% su u pravu!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas