Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Септембар је њихов месец: Десет карактерних особина Девица

Да ли у окружењу имате људе који су припадници овог хороскопског знака или сте можда и сами један од њих

1694447239_shutterstock_1944739285.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Практичност и аналитичност се често везују за њих, а у наставку представљамо 10 карактеристика овог хороскопског знака.

Као и сваки хороскопски знак, Девице имају своје јединствене особине које их издвајају од осталих. Оно што Девице чини посебним открива се у наставку.

1. Аналитичност

Девице су познате по својој аналитичкој природи. Воле да размишљају о детаљима и траже решења за проблеме. Аналитичност их чини одличним истраживачима и планерима.

2. Организација

Воле ред и организацију у свом животу. Они имају тенденцију да праве листе, организују задатке и пажљиво планирају. То их чини одличним у пословним и кућним задацима.

3. Перфекционизам

Девице су прави перфекционисти - теже савршенству у свему што раде . Ово може бити снага, али такође може довести до стреса и самокритике.

4. Опрезност

Понекад Девице могу да буду склоне бризи и претераној анализи проблема. Требало би да науче да уравнотеже своју бригу како би избегли стрес и анксиозност.

5. Склоност здравој исхрани и здравственој заштити

Воде рачуна о свом здрављу и исхрани. Често су свесни важности правилне исхране и физичке активности.

6. Склоност критици

Девице имају тенденцију да буду критичне према себии другима. Понекад су захтевни и очекују да све иде према њиховим унапред одређеним стандардима и очекивањима.

7. Лојалност

Веома су одани својим пријатељима и породици. Воле да помажу другима и поуздана су подршка својим блиским људима.

8. Скромност

Девице су скромне и не воле да привлаче превише пажње на себе. Они више воле да раде у позадини и допуштају да њихове акције говоре уместо њих.

9. Комуникативност

Захваљујући владајућој планети Меркуру, Девице су добре у комуникацији. Лако се могу повезати са различитим људима јер су одлични саговорници.

10. Рационалност

Приликом доношења одлука обично се руководе логиком и разумом, што их чини добрим саветницима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas