· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 9. СЕПМТЕМБАР

Ситуација на ПОСЛУ се мења, ДВА знака ће добити ОТКАЗ, а ВОДОЛИЈА брине о љубави

Девица ће радити за двоје, Вага је пропустила прилику, а Рибе наивно верују о брзој заради...

1599632551_pexels-photo-3115637.jpeg
Фото: Пексел

ОВАН

Ситуација на послу се мења, али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

БИК

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цену да вас ваши ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савете сарадника.

Рак је запостављен, Близанци фрустрирани, Бик тврдоглав, а Ован по страни!

БЛИЗАНЦИ

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

Прочитајте још: ДО СЕПТЕМБРА: Венера упозорава да није време за БРАК, Јупитер да се НЕ ЗАДУЖУЈЕМО, а Сатурн нас враћа да поправимо ГРЕШКЕ

РАК

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

Лав је маштовит, Девица презапослена.

ЛАВ

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је везано за ваш приватни и љубавни живот.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

ДЕВИЦА

У прилици сте да интензивирате радове на пројектима које већ дуго покушавате да завршите. То подразумева да ћете, неко време, морати да обављате два одвојена али подједнако важна посла. Мало труда, на дуге стазе, доноси успех.

Вага је пропсутила прилику, Шкорпија планира да ствари истера до краја.

ВАГА

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

Прочитајте још: За ШЕСТИЦУ је ово судбински месец, ДЕВЕТКА ће изгубити ПОСАО, а Србија је ЧЕТВОРКА и то значи: ПРИТИСЦИ

ШКОРПИЈА

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

Стрелац је данас слаткоречив, а Јарац размишља о одласку...

СТРЕЛАЦ

Слаткоречиви сте према свима данас. Ваше добро расположење је, уствари, маска за осећај несигурности који вас је обузео. Подсвесно желите да својим добронамерним коментарима друге људе мотивишете да вам узврате исто. Разочараћете се.

Прочитајте још: Израчунајте колико ИМАТЕ ГОДИНА на другој планети (ФОТО)

ЈАРАЦ

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

Водолија ће мучити муку у љубави, Рибе поново много маштају и верују у брзу новчану добит.

ВОДОЛИЈА

Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.

Прочитајте још: Планета ЕРИДА чини ову годину ДРАМАТИЧНОМ: То су ПРОТЕСТИ и БЕС!

РИБЕ

Претерана машта вас може увести у искушење да поверујете у брзу новчану добит. У ово вас може гурнути разговор с особом која се налази у иностранству, а која је по темпераменту веома слична вама. Не заносите се илузијама, држите се реалности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.