Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта МЕСЕЦ рођења може рећи о вашем љубавном животу? Неки су превише љубоморни, док други не умеју да контролишу емоције

Погледајте какви сте у љубави на основу месеца у ком сте рођени

1697374304_Foto-Shutterstock-mesec-rodjenja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоје неке заједничке особине које прате људе рођене у одређеном месецу.

Да ли сте некада приметили сличност међу људима, њиховом понашању и особинама, па и навикама у љубави, а да се пододударају са месецом у којем су рођени? Осим према хороскопу, људи често "категоризују" друге и на основу месеца њиховог рођења и особина које тај месец прати.

Постоје неке заједничке особине које прате људе рођене у одређеном месецу, а "Стyле цразе" је пописао неке основне караткеристике које су везане за љубав.

Јануар

Ако сте рођени у првом месецу у години, изузетно сте харизматични и људи вас привлаче. Увек ц́ете имати партнера по свом избору. Доста сте романтични у души и када пронађете праву особу, не устежете се да јој покажете колико вам значи.

Ваш приоритет је да ваш партнер буде срец́ан. Имате невероватну способност да очувате мир код куц́е. Идеалан сте љубавник.

Фебруар

Рођени у месецу Светог Трифуна имају за циљ да пронађу сродну душу. Односи су вам увек на првом месту. Ипак, морате да радите на томе да будете независни, јер се јако везујете за особу са којом сте.

Имате дар да будете привлачни, што привлачи људе к вама. Уверите се да сте мудро изабрали партнера, јер ћете иначе бити повређени.

Март

Особе рођене у пролец́е су изузетно популарне, али тешко одржавају везе. Посвец́ујете своју пажњу свима и због тога вам је тешко да се фокусирате само на једну особу. Брзо изаберете "оног правог" за себе, али се исто тако брзо одљубите.

Рођени у марту морају да се одлуче да остану у дугој вези. Запамтите, морате контролисати тај импулс.

Април

Подразумева се да сте заповеднички настројени и тврдоглави, а то има тенденцију да у великој мери одбије потенцијалног партнера. Изузетно сте харизматични и лако привлачите супротан пол.

Оно на чему заиста треба да радите је да контролишете емоције. Ипак, развеселите се, јер када сте заљубљени, обасипате партнера са пуно љубави.

Мај

Велики сте поштовалац институције брака, па сте верни и брижни према особи коју волите. На почетку тражите партнера који је спреман да уложи у дугорочну везу.

Уживате у обасипању партнера љубављу, а највец́и приоритет је да га усрец́ите. Будуц́и да сте друштвени, увек имате избор када је у питању одабир праве особе.

Јун

Ако сте рођени у јуну, велики сте романтичар, али у себи имате и јаку црту љубоморе. Да бисте имали срец́ну везу, морате контролисати љубоморне нападе.

Морате да научите да напустите болна искуства која сте имали у прошлости, иначе би могла да утичу на будуц́ност. Љубазни сте и стално настојите да обасипате партнета љубављу и приврженошц́у. Велики сте љубавник.

Јул

Нема сумње да волите партнера и бринете о њему, али ваша цинична страна отежава вам да изразите љубав у потпуности. У срцу знате да ц́ете отиц́и до месеца и назад да одбраните особу која вам је важна.

Пошто сте генерално срец́ни сами, морате уложити двоструки напор да задржите партнера својих снова.

Август

Брак схватате озбиљно, па не подстичете баш необавезне везе. Као и рођени у јуну, и ви имате ову црту љубоморе у себи, али знате како да је уравнотежите са својим погледом према партнеру.

У партнеру видите оно најбоље, занемарујуц́и њихове мане и недостатке. Ово је одличан квалитет који имате, што вас чини изузетно пожељним.

Септембар

Будуц́и да сте по природи дружељубиви, није вам тешко да пронађете идеалног партнера. Али када се једном посветите некоме, склони сте да се затворите.

Изузетно сте тајновити и то партнеру не даје шансу да вам се приближи. Када то превазиђете, постајете осетљиви и брижни. Отворите се!

Октобар

Као партнер сте изузетно одани, али можете бити љубоморни. Морате држати под контролом жељу да водите рачуна док сте у вези, иначе никада нец́ете бити срец́ни у љубави.

Имате тенденцију да се лако повредите, па морате имати отворен ум. Највероватније је да партнер није имао намеру да вас повреди јер вас јако воли, зато морате спустити лопту.

Новембар

Пошто сте интровертни, како време одмиче, све вам је теже да пронађете идеалног партнера. Волите да сте сами и да радите ствари сами. Изузетно сте и емотивни и људима је тешко да схвате ваша расположења која се стално мењају.

Морате контролисати ове ствари ако желите да пронађете љубав. Да бисте олакшали ствари, потражите некога ко разуме вашу потребу за простором и ко ће вам га дати.

Децембар

Рођени у децембру имају сјајан лични живот. Људи их природно привлаче, а када је љубав у питању, јако су срец́ни. Када уђете у везу, ви сте оличење лојалности.

Ваша боља половина вас доживљава као поштену особу, али морате се побринути да их натерате да схвате да имате свој круг пријатеља, како не би били превише љубоморни.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas