Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта месец РОЂЕЊА може рећи о вашој личности? У августу на свет долазе оптимисти, а у фебруару креативне особе

Погелдајте шта ваш месец рођења може рећи о вама

1692262626_Foto-Shutterstock-datumi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Људи рођени у мају су оптимисти, док рођени у новембру гледају на свет кроз супротну призму. Многи истраживачи су покушали да схвате колико се неко може разликовати у зависности од годишњег доба и месеца рођења.

Јануар

Ако сте рођени у јануару, рођени сте у првом месецу нове године, што значи много различитих могуц́ности. Људи рођени у јануару имају тенденцију да наставе каријеру у медицини или постану спортисти. И вец́а је вероватноц́а да ц́е бити креативни и познати.

Здравље је обично боље од просека и вероватно сте заштиц́ени од вец́ине проблема, само не од кардиоваскуларних стања. Емоционалном здрављу треба више заштите и пажње.

Фебруар

Људи рођени у фебруару обично су срец́нији у животу и каријери. Фебруар је такође месец креативности и можда ц́ете започети каријеру уметника, па чак и постати позната личност. Што се тиче здравља, прилично сте заштиц́ени од свих болести.

Март

Март је месец када дочекујемо прве зраке сунца и ако сте рођени у овом месецу онда вероватно тражите сунчанију страну живота. Такође, вец́ина људи рођених у пролец́е је увек добро расположена и позитивна.

Када је у питању здравље, деца рођена у марту ц́е можда морати да воде рачуна о свом кардиоваскуларном систему.

Април

Као и људи рођени у марту, људи рођени у априлу су много позитивнији у односу на оне рођене зими, лети и јесени. Када је реч о каријери, постоји много различитих могуц́ности за избор.

Такође имате веома добру заштиту од укупних здравствених проблема, али ипак морате да водите рачуна о свом кардиоваскуларном систему.

Мај

Ако сте рођени у мају, можда бисте себе сматрали најсрец́нијим, као што то чини вец́ина људи рођених у овом месецу. Људи рођени у овом месецу су оптимисти, а врата различитих каријера су им широм отворена.

Исто важи и за здравље. Деца рођена у мају углавном нису склона никаквим високоризичним болестима и имају високу укупну заштиту од њих. Међутим, према студијама, иако су оптимисти, склони су и депресији.

Јун

Људи рођени у јуну су склони честим променама расположења. Такође, можда нец́ете одмах кренути у школу, што је уобичајена ствар за људе рођене у овом месецу, али ипак можете постиц́и одлична академска постигнуц́а, јер студије показују да имате више времена за сазревање пре поласка у школу.

Што се тиче здравља, могу постојати благи респираторни и кардиоваскуларни ризици.

Јул

Према студији, ако сте рођени у јулу, могли бисте да контролишете свој емоционални живот и агресију. Када је реч о талентима, вец́ина деце рођених у јулу има уметнички траг и могу бити леворуки.

Када је у питању здравље, добро сте заштиц́ени. Поред тога, жене рођене у јулу могу уц́и у пубертет нешто касније у животу.

Август

Оптимисти сте и зрачите позитивношц́у. Када је у питању здравље, заштиц́ени сте од биполарних болести. Ако сте жена, можда ц́ете касније уц́и у пубертет, што значи здравији живот одраслих.

Септембар

Људи рођени у јесен су генерално депресивнији. Али ако сте рођени у септембру, могли бисте се борити против тога и успети на спортском фронту.

Рођени у септембру имају умерен ризик од развоја болести, али вец́е шансе за астму.

Октобар

Баш као и људи рођени у септембру, они рођени у октобру бриљирају у спорту. С друге стране, имају вец́е шансе за развој болести, али мањи ризик од кардиоваскуларних болести.

Новембар

Људи рођени у јесен, укључујуц́и и месец новембар, обично су хиперфокусирани. Ово би им могло дати предност у животу када остваре своје циљеве. Они такође имају тенденцију да буду највец́и песимисти.

У здравственом погледу нису најбоље заштиц́ени, али би могли да имају највец́у заштиту од кардиоваскуларних болести.

Децембар

Мало људи се рађа у децембру, а ако сте рођени 24. или 25., онда спадате у веома ретку групу. Што се расположења тиче, не узрујавате се и много сте стабилнији у односу на људе рођене у лето.

Имате вец́и ризик од репродуктивних болести, али генерално доброг здравља, пише 24 сара.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas