Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ: Нагли преокрети и судбинска дешавања очекују ова три знака

Млад Месец у знаку Водолије стиже 9. фебруара и право је време да размислите о свом емоционалном стању

1706963395_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Млад Месец у знаку Водолије стиже 9. фебруара, означавајући почетак лунарне нове године и нашу добродошлицу у годину Змаја. У кинеској астрологији, за годину Змаја се каже да је срећна година. Иако се можемо сусрести са препрекама, у години Змаја те нам препреке могу помоћи да пронађемо ново самопоуздање, сврху и успех.

Како је ово уједно и први млади Месец за лунарну нову годину, добро је време да размислите о свом емоционалном стању.

Лав

Млади Месец се догађа у вашем партнерском сектору, што значи да може донети феноменално познанство које ће вам потпуно променити живот.

Ваш владар, Сунце ће бити у конјункцији с Плутоном у квадрату с Ураном – ово је избијање које дословно попут страственог таласа може утицати на цео ваш живот.

Можда ћете се срести под необичним околностима, на путовању или се заљубити у особу с којом нисте ни очекивали развој везе.

Уран је одговоран за пријатеље и сада је у сектору каријере – особа би могла бити повезана с вашим послом.

Бик

Млади Месец се појављује у вашем сектору каријере – вероватно је познанство на послу или ће сама романса бити с особом вишег статуса од вас.

На овај дан, владар сектора односа, Плутон, за вас започиње нови 20-годишњи циклус који ће започети потпуном трансформацијом начина на који видите односе.

Пожелећете више слободе и што је најзанимљивије, управо ћете то осетити у фебруару. 

Ован

Млади Месец догађа се у вашем сектору пријатеља, а владар вашег знака, Плутон, спојиће се са Сунцем и донети вам иницијативу у односима.

Можда се нећете препознати, будући да је Уран у сектору самопоштовања и може донети тако јаке осећаје да физички осећате огроман набој енергије.

Познанство ће највероватније бити на неком препуном месту, што може бити повезано са радом у тиму или групи истомишљеника.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas