Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE MLAD MESEC U VODOLIJI: Nagli preokreti i sudbinska dešavanja očekuju ova tri znaka

Mlad Mesec u znaku Vodolije stiže 9. februara i pravo je vreme da razmislite o svom emocionalnom stanju

1706963395_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mlad Mesec u znaku Vodolije stiže 9. februara, označavajući početak lunarne nove godine i našu dobrodošlicu u godinu Zmaja. U kineskoj astrologiji, za godinu Zmaja se kaže da je srećna godina. Iako se možemo susresti sa preprekama, u godini Zmaja te nam prepreke mogu pomoći da pronađemo novo samopouzdanje, svrhu i uspeh.

Kako je ovo ujedno i prvi mladi Mesec za lunarnu novu godinu, dobro je vreme da razmislite o svom emocionalnom stanju.

Lav

Mladi Mesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.

Vaš vladar, Sunce će biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – ovo je izbijanje koje doslovno poput strastvenog talasa može uticati na ceo vaš život.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Bik

Mladi Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na ovaj dan, vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželećete više slobode i što je najzanimljivije, upravo ćete to osetiti u februaru. 

Ovan

Mladi Mesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojiće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može doneti tako jake osećaje da fizički osećate ogroman naboj energije.

Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas