· · Коментари: 0
ВРЕМЕ ИСТИНЕ

Стиже НАЈВАЖНИЈИ аспект 2021.године, САТУРН квадрат УРАН: Почиње сукоб старог и новог, спремите се за РУШИЛАЧКУ енергију!

Астролошки “квадрати” познати су по стварању напетости између двије тачке – а с овом која укључује Сатурн, планету правила и граница и Уран, планету слободе и побуне, можете се кладити да ће ствари ускоро постати прилично интензивне.

1624430415_ambi-distribution.JPG
Фото YоутубеПринтсцреен/АМБИ Дистрибутон

Циклус Сатурна и Урана је је кренуо давне 1988 и завршава се 2032 год. Ово је сукоб новог и старог. Уран који тежи променама немилосрдан је и руши. Сатурн је крут облик , поштује традицију и "старо". Када се ове две планете нађу у квадрату тада настаје РУШЕЊЕ (старог -Сатурн) и почиње (ново -Уран).

На глобалном плану ће кренути бурне промене у виду поплава, зенљотреса, вируса. Земља (Уран у Бику) је пуна отрова, токсина и креће као лава да избације на површину. Сатурн (старо) воли да се држи оквира. Тада долази до пуцања.

Људи и њихова свест се мењају на ново

Напуштају старе оквире које се односе на материјални свет као што је новац, функција, моћ и гледање само себе. Окрећу се природи, себи својој породици, примарном блиском окружењу, почињу да поштују земљу у парвом смислу те течи, желе кућу и окућницу, своју башту, своје дрво своје воће и поврће. Све је то Уран у Бику.

На климавим ногама новонастале државе, савези и организације...

Све што је кренуло са овим циклусом од 1988-2000 сада улази у завршну фазу. Долази до рушења структура које су тада настале.

Нпр. Европска унија (ЕУ). Сада је на климавим ногама као што и сведочимо. Такође и наша страдања распад Југославије, бомбардовање 1999 године. На климавим ногама ће бити не само новонастале државе већ и савези и организације.

Генерације рођене између 1988 и 2000 године су носиоци промена

За све нас остале који смо нешто започели и урадили у периоду од 1988. до 2000. год. сада долази до рушења. Било да је брак у питању, дуге везе, кредити, позајмице, куповина стана итд.

Сатурн квадрат Уран је ИСТИНА, а све што није у корену истина овај циклус РУШИ!

Уран дословно руши све што није ИСТИНА. Долази до побуна (на глобалном и личном нивоу) и ослобађања окова које вучемо одавно. Ово ће за неког бити период велике среће (скидање окова), а за неке велика несрећа јер пуца све по шавовима што није истина. Сатурн квадрат Уран у транзиту на личном нивоу доноси промене које не желимо. И није баш наколењен да нам допусти да донесемо промене које ми желимо.

Шта радити

Да би плесали са овим транзитом останите прибрани, отвореног ума, немојте по сили Бога да доносите ваше промене већ прихватите наметнуте промене као своје и полако, корак по корак. Да би знали где овај транзит делује , "померите се од себе" и погледајте где су вам проблеми да ли је посао, љубав, породица, пријатељи итд..

Када фокусирате промену онда полако, отвореног ума, корак по корак. "загрлите" ове промене и живите са њима. Не стварајте непријатеља од њих јер умеју бурно да одреагују.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.